Устремени към победа: Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Вторият епизод на Hell's Kitchen сезон 6 в ефира на NOVA ни донесе още една порция вълнение, състезателен дух и напрежение в кухнята. Стана ясно, че първият изгонен в тазгодишния сезон на кулинарното риалити е Николай Тодоров от Шивачево. Той се представи незадоволително по време на първата вечерна резервация в Кухнята на Ада и не показа нужните качества, за да продължи напред в надпреварата. Участникът от отбора на сините беше изпратен от шеф Виктор Ангелов с препоръката да продължава да се учи.

►Всичко, което знаем за участниците в Hell’s Kitchen

Застрашена от изгонване беше и професионалната готвачка Никол Росенова. Въпреки богатия си кулинарен опит, тя не успя да мотивира отбора на жените и шеф Ангелов ги изгони от кухнята. Пълната абдикация на Николай от задълженията му обаче наклони везните към него и той напусна състезанието.

Епизодът беше специален и с това, че звездите за първи път готвиха в Кухнята на Ада. Те трябваше представят най-доброто си ястие и да се изправят в надпревара един срещу друг. Неочаквано имунитет спечели Пеньо Гатевски - Гатьо, който доби огромна популярност след участието си в последния сезон “Игри на волята”. Командосът от Пловдив измести демонстрира завидни кулинарни умения и измести фолк певицата Бони от първото място със своята свинска пържола.

Златните победиха отбора на жените в предизвикателство, в което трябваше да приготвят перфектна порция картофи. Най-добре се представи дуото на хипнотерапевт Александра Гърдева и певеца Коцето Калки.

Първите подвизи на звездите в Кухнята на Ада ни вдъхновиха и да ви разкажем повече за тях. Вижте в галерията ни кои са те и с какво са известни:

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

В следващия епизод на Hell’s Kitchen отборите на жените и мъжете ще се впуснат в екстремно предизвикателство, достойно за приключенско риалити. Те ще готвят за спасители от дирекция “Аварийна помощ и превенция”. Вечерната резервация отново ще нагорещи страстите и ще покаже кои участници нямат място в Кухнята на Ада.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok.

А тук може да си припомните и кои са другите участници в сезон 6 на предаването:

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти