Всичко, което знаем за участниците в Hell’s Kitchen

Снощи в ефира на NOVA се излъчи първият епизод от сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen. Легендата шеф Виктор Ангелов посрещна 18 нови участници в Кухнята на Ада, които още вчера се сблъскаха с първото предизвикателство. 

Първата кулинарна задача наруши комфорта на участниците и ги накара да осъзнаят, че са попаднали в Къщата на Ада. Те бяха разделени на два отбора - мъже и жени, след което трябваше да сготвят ястие по избор в рамките на 45 минути. 

В 9 кръга се изправяха мъж срещу жена, представяйки на шеф Ангелов своето ястие. Тежката дума на готвачът доведе до победа за отбора на дамите. Последствието за загубилите е предизвикателството да спят в полеви условия и да разполагат с минимални удобства. Освен това те трябваше да излъчат един номиниран. 

Още от първия епизод на новият сезон на Hell’s Kitchen страстите бяха нагорещи до краен предел. Силните характери в Кухнята на Ада се сблъскаха и конфликтите помежду им предвещават скандали по-зрелищни от всякога. Битката ще се прехвърли и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си. 

hells kitchen
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Ние решихме да съберем в една галерия най-любопитната информация за всеки един от участниците. Вижте какво сме ви подготвили: 

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Не пропускайте следващия епизод на Hell’s Kitchen 6 днес, 21 февруари, от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти