Колоритният актьор Китодар Тодоров влиза в звездния отбор на Hell's Kitchen

Едни от най-обичаните и забавни български артисти, Китодар Тодоров и Коцето Калки, ще запретнат ръкави в кухнята на сезон 6 на Hell's Kitchen. Те ще влязат в Кухнята на Ада заедно с поп фолк легендата Бони като част от звездния отбор. Горещата кулинарна надпревара ще стартира на 20 февруари от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Златните готвачи първоначално ще готвят в екип и ще се състезават срещу отборите на сините и червените в Hell’s Kitchen 6. Само един от тях обаче ще грабне звездната награда. Миналата година с отличието се окичи инфлуенсърката Виктория Капитонова.

Освен Бони, Китодар и Коцето Калки, в отбора на златните ще видим още феномена от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо, семейната терапевтка с пиперлив език Наталия Кобилкина и любимата влогърка на младите българи - Изабел Овчарова - Изи.

Отличителните личности в обора на звездите ще намерят истинска конкуренция в лицето на кулинарите в отборите на сините и червените. Шеф Виктор Ангелов е избрал 18 впечатляващи готвачи с интересни житейски истории и огромен потенциал за развитие под зоркото му око.

Шестият сезон на Hell’s Kitchen започва на 20 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти