Напред към мечтите! Вижте Цвети от Hell's Kitchen като абитуриентка

Колоритната Цвети от кулинарното риалити "Hell's Kitchen", която спечели симпатиите на милиони зрители с чувството си за хумор, непринуденото си поведение и кулинарния си талант, завърши училище.

Абитуриентката изпрати този толкова важен етап от живота си в компанията на други познати лица от "Hell's Kitchen" - Виолета и шеф Светлана Илиева, с които изглежда са създали силно приятелство след края на формата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

Врачанката също така беше избрала нестандартно возило за бала си – в един от клиповете, споделени в Instagram порфила ѝ, я виждаме качена на мотор.

За празничния момент Цвети беше запожила на изразителен грим и рокля в нежно розово с брокатен топ и много пера.

Не е ясно кой е бил кавалер на Цвети на абитуриентския ѝ бал, но в едно от клипчетата, споделени с нейните Instagram истории, я виждаме да танцува в прегръдката на мистериозен младеж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

След напускането на Hell's Kitchen Цвети сподели, че мисли сериозно за бъдещето си и продължава да готви с голямо вдъхновение за семейството си. Младата и борбена дама мечтае да продължи да се развива, да стане добър готвач и да отвори собствен ресторант. Планира да продължи с висшето си образование, като желае да учи за кулинар в София или за начален учител в родната Враца. 

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, каза тя в предаването "На кафе".

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти