Виктория Капитонова след Hell's Kitchen: "Не се чувствам победител, помогна ми късметът"

Тя е инфлуенсър, интернет сензация с безброй последователи. Има вроден талант и безспорно камерата я обича. На Виктория Капитонова явно ѝ е писано да печели в живота.

Красивата рускиня успя да грабне победата в последния сезон на Hell's Kitchen като част от Звездния отбор, преборвайки дори по-опитни готвачи от нея. Вики обаче не лети в облаците, а е здраво стъпила на земята. Осъзнава какво ѝ е коствало да стигне до успеха си.

Победителката от Звездния отбор в Hell’s Kitchen гостува в студиото на „На кафе“, където разказва за участието си в кулинарното риалити.

Все още не се усещам победител. Имаше много силна конкуренция. Смятам, че ми помогна късметът. Радвам се и съм благодарна, че ми се предоставиха такива възможности. Приятно е да имам плакет от Hell’s Kitchen България“, категорична е Вики. 

Напрежението в Кухнята на Ада понякога се усеща дори и през екрана. А сега си представете какво е да си там и да се бориш с всяка секунда, за да дадеш най-доброто от себе си. Вики сподели какви качества са необходими според нея, за да спечелиш формата: Необходими са доза талант и умения, за да можеш да стигнеш по-напред в каквото и да е кулинарно предаване, но също така е важно бързо да реагираш в определени ситуации. Трябва да не се притесняваш, да не изпадаш в паника. Имахме игри, в които трябваше да запомняме каква храна има под капаците. От значение са бързината на реакциите и работата на мозъка“.

р
Снимка: NOVA

Пред Гала Виктория сподели също, че не е страстен готвач и се притеснила, когато получила покана за участие в Hell’s Kitchen. Признава, че е импулсивна и в живота, и в готвенето.

"Aко трябва да съм честна, харесвам повече българската, отколкото руската кухня. Родната ми кухня залага на варени и тестени храни, докато в българската има повече свежест и цветове“, признава Капитонова. 

Някъде между виртуозните изпъления в кухнята и стреса при всяко изпитание в Hell's Kitchen се създават и приятелства за цял живот.  Победителката разказва, че от Звездния отбор много ѝ е допаднала Роксана, която с непринуденото и директно поведение е създавала приятна атмосфера.

„Когато започна да се излъчва предаването, забелязах Цвети от Враца. Тя е интересна и запомняща се личност, но от тези, които останаха напред в предаването, симпатизирах на Станислав. С него играхме заедно една игра и го подкрепях, тъй като в него видях желание за победа. Винаги се радвам много на хора, които са амбицирани и със зъби и нокти се борят за победа. И аз имам това качество у себе си“, признава предпочитанията си младата инфлуенсърка.

„На следващия ден след шоуто отлетях в Индонезия на заслужена почивка. Хванах здравословен тен в Бали. Останахме почти три седмици и успяхме да разгледаме острова. Сега се завърнах към моите проекти и работата ми, която основно е в социални мрежи", разказва Виктория Капитонова

Повече за тестовете, които са задължителни за взимане на българско гражданство, за изучаването ѝ на езика и за плановете ѝ за бъдещето, гледайте във видеото.

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти