5 факта за Мария Игнатова, които едва ли знаете

Нов телевизионен тандем ще озари ефира на NOVA тази пролет. До емблематичния водещ на романтичното риалити „Един за друг“ Емо Чолаков застава очарователната Мария Игнатова.

Тя е едно от най-лъчезарните и позитивни лица на екран. Гледали сме я във всякакви роли - и като актриса, и като водещ на популярни телевизионни формати като X Factor България и “Звездите в нас”. Какво обаче не знаем за нея? Вдъхновени от новината за новата прекрасна водеща на "Един за друг", решихме да ви запознаем с няколко малко известни факти за нея.

един за друг
Снимка: NOVA

1. Мария се интересува от света на модата, макар че това не е чак такава изненада, предвид винаги стилната ѝ визия. Тя е учила Моден мениджмънт в Холандия, но така и не завършва тази специалност. По-късно се записва да учи Телевизионна журналистика.

2. Днес я познаваме предимно като водеща на развлекателни шоупрограми, но Мария може да се похвали и със спортни познания, тъй като е работила като спортен журналист.

3. Сред любимите музикални групи на актрисата са легендарните за 80-те „Тото” и „А-ха”.

4. Може и да не сте забелязали, но Игнатова всъщност може да пее много добре. Това нейно качество тя демонстрира не само в първото издание на предаването за имитации "Като две капки вода". Тя има и три студийни записа – "Не ме търси", "Искаш" и "Невъзможно".

5. Споделя, че ако беше супергерой, нейната тайна сила щеше да е... да бъде невидима.

Ако нямате търпение да научите още за Мария Игнатова, гледайте я в нейното най-ново начинание в ефира на NOVA.

Ето какво казва самата тя за воденето на формат като "Един за друг":

„За мен ще е много интересно. Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. Да застана редом до него в петия сезон на „Един за друг“, за мен ще бъде огромно удоволствие. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни и нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред“

Освен с нова водеща, петият сезон на най-забавния любовен риалити формат ще изненада зрителите и с още по-вълнуващи изпитания за двойките, които ще покажат колко добре се познават и колко силна е тяхната любов.

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти