Защо Меган не пуска децата да отидат във Великобритания при дядо им?

Съобщава се, че херцогът на Съсекс ще посети Обединеното кралство следващия месец, за да присъства на службата по случай 10-ата годишнина на Invictus Games, която ще се проведе на 8 май в катедралата Св. Пол в Лондон.

Въпреки че появата на Хари все още не е потвърдена, има трима души, които със сигурност няма присъстват и това са херцогинята на Съсекс и двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет.

В последния епизод на A Right Royal Podcast, озаглавен A Right Royal Jam, водещите Андреа Каамано и Еми Грифитс, както и кралският редактор на HELLO! Емили Неш, разговарят с кралския редактор на The Daily Telegraph, Хана Фърнес, за възможното посещение на Хари, като Хана разкрива защо Меган и децата няма да пътуват до Обединеното кралство.

Смята се, че крал Чарлз отчаяно иска да види внуците си, но Меган Маркъл не желае да ги води в Обединеното кралство. Тя и съпругът ѝ принц Хари имат обтегнати отношения с кралското семейство и двете им малки деца са прекарали много малко време с тях.

Смята се, че с надеждата да поправи разбитите отношения, монархът е отправил специална молба към Съсекс. Говори се, че кралят е поканил Меган и Хари да прекарат лятото в Балморал, но кралският коментатор Шарлот Грифитс не смята, че Меган ще приеме поканата.

Тя казва: „Дори и Хари да отиде, не мога да си представя Меган да се присъедини с децата, наистина е тъжно.“

По време на изява в TalkTV Шарлот предположи, че „няма начин“ Меган да се интересува от посещение в Балморал: „Меган никога не е била запалена по селския кралски живот. Искам да кажа, можете ли да си я представите да скита в планините цяло лято? Виждам как Чарлз отчаяно иска да види децата и протяга ръка към Меган и Хари. Балморал наистина е идеалното, спокойно място за събиране.“, каза вътрешен човек пред Page Six.

Меган не се е връщала в Обединеното кралство от погребението на кралицата през септември 2022 г. Тя реши да пропусне коронацията на крал Чарлз през май 2023 г., което означаваше, че Хари трябваше да присъства сам.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти