Скритите знаци в облеклото на Мегън Маркъл в Нигерия (СНИМКИ)

Когато Меган Маркъл се появи за първи път в Нигерия по време на тридневното си пътуване с принц Хари, тя го направи в прасковен сарафан на Хайди Мерил, който притежава от шест години. Въпреки че херцогинята не рекламира марката, блогове като „What Meghan Wore“ почти веднага я проследиха дрехата до колекцията на устойчивия калифорнийски дизайнер от 2018 г.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty Images

Роклята е наречена „Роклята на Уиндзор“ – самото име на кралската къща, която Хари и Меган внезапно напуснаха през 2020 г. През последните няколко дни семейство Съсекс се държаха като все още работещи членове на семейството, макар се Мегън се движи по своя собствен протокол, както обикновено.

Посещението им в Нигерия, което има за цел да повиши осведомеността за психичното здраве, както и игрите Invictus, изглежда подобно на работните обиколки, които някога са предприели от името на кралица Елизабет. Херцогът се срещна с ранени военнослужещи. Херцогинята беше домакин на панел за жените в лидерството заедно с генералния директор на Световната търговска организация. И двамата присъстваха на прием, организиран от началника на щаба на отбраната в чест на семействата на военните.

Мегън Маркъл и принц Хари влюбени в Единбург

Цялото усещане бе като връщане към миналото отпреди пет години. Както и гардеробът й: Маркъл облече отново редица дрехи, които преди е носила за известни публични изяви. Видяхме яркожълтата рокля на Carolina Herrera, с която обяви бременността си с Лилибет през 2021 г. На следващия ден беше облечена в бял костюм с панталон Altuzarra, който носеше за първи път по време на официално посещение в Австралия през 2018 г. По време на гореспоменатия военен прием, тя носеше бяла рокля на Свети Агни и огърлица с диамантен кръст, която някога е принадлежала на принцеса Даяна.

На повърхностно ниво това са практични избори. Когато отивате на истинско кралско турне, има смисъл да облечете отново (много скъпото) инвестиционно облекло, закупено за предишни такива. Но на по-дълбоко ниво - от роклята "Уиндзор" до скромната Каролина Ерера - Маркъл със сигурност напомня дните си като работеща, пълноценна кралска особа чрез облеклото си.

Дали това е умишлено или не, остава да видим. Но това не е лоша идея. Въпреки цялата критика, която понесоха семейство Съсекс, нито една от тях не е била за способността им да се представят в чужбина: международните им изяви като работещи кралски особи привлякоха тълпи от десетки хиляди и лавина от положителна преса. Когато Хари размишляваше за тяхното турне в Австралия през 2018 г. пред Опра Уинфри, той каза колко „безпроблемно е било за Меган да дойде в семейството толкова бързо в Австралия и в Нова Зеландия, Фиджи и Тонга, и просто да може да се свърже с хората.

„Тя беше добре дошла в семейството не само от нас, но и от света“, добави той.

Всъщност посещението в Нигерия е напомняне за това, което кралските особи са загубили: разнообразна двойка, която може да се свърже с огромно количество хора от всички възрасти, страни и етноси.

По време на нейното събитие за жени в лидерството, Меган решително разкри неотдавнашното откритие, че е 43 процента нигерийка пред генералния директор на W.T.O д-р Нгози Оконджо-Ивеала. „Когато си афроамериканец, част от това наистина е да не знаеш толкова много за своя произход.“, каза тя.

„Беше наистина отварящо очите и смиряващо да мога да знам повече за моето наследство и да мога да знам, че това е само началото на това откритие.“ Залата избухна в аплодисменти.

Междувременно принц Хари - самият той вече ветеран - посети референтната болница на ранени войници в Кадуна. Той се шегуваше и водеше леки приказки за футболни мачове, като същевременно ги насърчаваше да участват в Invictus Games (неговия двугодишен турнир за ранени военнослужещи.).

Такива положителни и смислени взаимодействия без съмнение са добри за Меган и Хари, които напоследък се борят в съда на общественото мнение.

През юни 2023 г., след като тяхната сделка за Spotify за слухове за 200 милиона долара се провали, мнозина се чудеха какво точно е бъдещето им, ако не могат да продължат да говорят за опита си с британската монархия.

Надникваме в гардероба на Мегън Маркъл по време на визитата им в Нигерия в галерията по-долу!

Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти