Създадено за Bonilash

Може ли наистина да имаме по-дълги и гъсти естествени мигли?

Може ли наистина да имаме по-дълги и гъсти естествени мигли?
Снимка: iStock/Getty Images

Става все по-трудно да убедиш една съвременна жена, че външният ѝ вид може да бъде усъвършенстван с помощта на чудодейни козметични продукти и процедури. Съгласни ли сте?

Наивността остана назад в дните, когато маркетинговите трикове бяха единственият гарант за ефикасността им.

Днес обаче играта е с променени правила и ако дадено обещание не е подкрепено с научни доказателства, то просто няма тежест.

Затова екипът на Edna.bg взе единодушното решение да ви представи продукт, който покрива всички изисквания за ефикасност - от лабораторни изследвания до отзиви на реални хора.

Снимка: iStock/Getty Images

Мисията „Дълги и гъсти естествени мигли“ е възможна! Забравете за удължаване и ламиниране, за пречупващи косъма извивачки и неестествено изглеждащи изкуствени мигли.

Серум, който кара миглите да растат дълги и гъсти

Серумът за мигли Bonilash подхранва, издължава и подобрява цвета на ресниците само за 12 седмици ежедневна употреба. Има причина този продукт да се нарежда сред лидерите в областта на серумите и тя се нарича Биматопрост.

Биматопрост е вещество, синтетично създадено от хормони, естествено срещани в човешкото тяло. То стимулира растежа на косъмчетата на миглите, като активира фоликула им.

Фактът, който ни спечели, е, че в света продължават да се правят редица изследвания, които доказват, че, вложен в серуми, Биматопрост помага на миглите да се сгъстят и да придобият по-наситен и изразителен цвят.

Bonilash е лесен за нанасяне серум, в който ключова роля играе именно веществото Биматопрост. Съставът е обогатен още с копринен протеин и урея (за хидратация и възстановяване), биотин (против опадане на косъмчета) и глицерин (за блясък).

На какъв принцип действа серумът Bonilash

Снимка: Bonilash

От серума за мигли Bonilash може да очаквате следното: активната съставка Биматопрост стимулира и удължава фазата на растеж на миглите. Това помага на неактивните фоликули да се събудят, позволявайки на миглите да растат по-дълго време.

Ефективността на серума се губи при мъртви фоликули, но ако фоликулите са в покойна фаза, биматопрост значително увеличава шанса те да се активират.

Bonilash освен серум за стимулиране на растежа на миглите, е и решение за спиране на прекомерното им окапване.

Въпреки че генетиката определя началното състояние на миглите, редовната употреба на този серум може да подобри и надхвърли тези природни ограничения.

Как да нанасяте серума Bonilash

Серумът е с много фина и лека текстура, която улеснява нанасянето и бързо се абсорбира от кожата.

Преди да нанесете с четчицата, премахнете грима си и се уверете, че кожата около очите е чиста и суха.

Нанесете серума внимателно върху горните мигли от корена към върха, като държите очите затворени. Избягвайте контакт с вътрешната част на окото и не нанасяйте върху долните мигли.

Поради присъствието на активната съставка Биматопрост, която стимулира растежа и удължава живота на миглите, както и допринася за появата на нови мигли чрез леко раздразнение на фоликулите, може да възникне временно усещане за дискомфорт. Въпреки това, добавеният пантенол облекчава раздразнението и бързо връща усещането за комфорт при употреба.

За видими резултати използвайте продукта редовно всяка вечер за период от 12 седмици.

Снимка: iStock/Getty Images

След завършване на целия курс, миглите ви могат да достигнат дължина, която е с до 25% по-голяма в сравнение с началната.

Серумът е подлаган на дерматологични и офталмологични тестове, които доказват, че при правилно приложение е безопасен за здравето.

Bonilash може да бъде използван от хора, които носят контактни лещи (преди употреба лещите трябва да се махнат).

Единствената рестрикция за използване на серума е по време на бременност и кърмене.

Убедихме ли ви да опитате великолепния продукт за растеж и сгъстяване на мигли Bonilash? Определено смятаме, че си заслужава да гледаме света през дълги и красиви мигли!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти