Повод за радост! Роди се кралско бебе, херцозите са на седмото небе

Принцеса Александра посрещна първото си дете със съпруга си Николас Багори, съобщи Великият херцогски двор на Люксембург във вторник.

В изявление дворецът казва: „Великият херцог и великата херцогиня имат голямата радост да обявят раждането на тяхната внучка Виктоар, първото дете на дъщеря им Александра и техния зет Николас, родено този вторник, 14 май в Париж. И майката, и детето са добре."

Въпреки че все още не са споделени официални снимки, момиченцето е осмото внуче на Великия херцог Анри и Великата херцогиня Мария Тереза.

Раждането на Виктоар се случва само три седмици след като 33-годишната принцеса Александра и Николас отпразнуваха първата си годишнина от сватбата на 22 април. Бременността на Александра бе потвърдена от Великия херцогски двор миналия декември, а новородената дъщеря е девета в линията за трона на Люксембург.

Принцесата е четвъртата и единствена дъщеря на Великия херцог и Великата херцогиня. Тя има трима по-големи братя.

Александра, която е израснала в провинцията на Люксембург в замъка Фишбах, до 2011г. беше изключена от линията за наследяване на трона, но баща й издаде абсолютен примогенитур, което означава, че всички негови потомци от женски пол имат това право.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти