Ти си №1 жената: Защо Марлон Уейънс избра майка си пред другите жени?

В предаването ,,На кафе“ повдигнаха изключително актуална и интересна тема, а именно за нездравословната връзка между майка и син, разказвайки за един любим на всички ни комедиен актьор, а именно Марлон Уейънс.

Той винаги е бил категоричен, че неговата покойна майка, Елвира Уейънс, винаги ще бъде №1 жената в живота му. Комикът каза пред The New York Times в интервю, публикувано миналата седмица, че е избрал никога да не се жени, защото е искал да даде приоритет на връзката с майка си, която напуска този свят през 2020 г. на 81 години.

„Смъртта на майка ми ме разби. Това ме разби на милиони парчета, защото беше моето момиче“, каза той. „Никога не съм се женил, защото никога не съм искал майка ми да ревнува от друга жена. Никога не съм искал майка ми да се чувства на второ място след която и да е“, споделя той.

На смъртния ѝ одър последните му думи към нея са следните: „Никога не се ожених, защото винаги съм искал да бъдеш моето №1 момиче.“

Въпреки всичко Марлон Уейънс има двама сина от дългогодишната си партньорка Анджелика Закъри. Родителите на комика, Елвира и Хауел, имат 10 деца, много от които са артисти. През 2020 г. Марлон Уейънс отдава почит на майка си за 82-ия й рожден ден:

,,Ти винаги ще бъдеш моята първа любов, честит рожден ден! Липсваш на момченцето ти“, пише той.

Вижте коментарите на панелистите от ,,На кафе" по NOVA във видеото по-горе!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти