Ивана Тръмп - какво не заете за бившата жена на Доналд Тръмп

Ивана Тръмп е първата съпруга на президента Тръмп и майка на дъщеря му Иванка. И докато животът на сегашната му съпруга Мелания е под светлините на прожекторите, Ивана не остава по-назад приживе и също е любимка на лайфстайл медиите по света.

Макар, че много от живота ѝ е на показ, има факти, които и до днес не са известни на широката публика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana trump (@lvanatrump)

Запознаваме ви с 10 от тях!

Появява се в италианската версия на „Dancing with the Stars

По-малко от година, след като критикува другата бивша съпруга на президента, Марла Мейпълс, за появата ѝ в „Dancing with the Stars“, Ивана изненадващо се появява в деветия сезон на италианската версия на шоуто „Ballando Con Le Stelle“. Тя танцува с четвъртия си бивш съпруг, 46-годишният Росано Рубиконди. По-рано Ивана отбелязва, че Марла няма класата, за да участва в шоуто и отсича:

„Няма да се появя в това шоу с тези изрязани роклички с цици и задници навън.“

Ивана Тръмп и Росано Рубиконди
Снимка: Getty Images

Тя казва, че все още разговаря с Доналд Тръмп веднъж седмично

Ивана дори споделя, че Тръмп е посикал съвета ѝ за използването на Twitter. Казах му:

„Мисля, че трябва да го използваш. Това е нов начин, нова технология. И ако искаш думите ти да се разберат правилно, без New York Times да изкривяват всяка твоя реплика, това е начинът да предаваш посланията си.“

Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 г. насам

Доналд Тръмп ѝ предложил да е посланик в Чехия

Той ми каза: „Ивана, ако го искаш, аз ще ти го дам!“ Тя е родом от Чехословакия, но отказва предложението. „Това са четири години в Прага, което значи чао на Маями, чао на Ню Йорк през пролетта и есента и чао на Сент Тропе през лятото.“ Това не се харесва на сегашния чешки президент Милош Земан, който се ядосва на Ивана, когато тя му споделя, че е отказала дипломатическия пост. Той не могъл да си представи по-добър кандидат за работата от нея и я нарича „страхливка“ заради нейното отхвърляне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana trump (@lvanatrump)

Тя е бивш модел

Изглежда Доналд Тръмп си пада по такива жени. Ивана започва кариерата си пред камера още в родната си Чехословакия. След като се мести в Канада с първия си съпруг, Алфред Уинклеймайър, нещата стават сериозни. Тя участва в реклами, работи с дизайнери и големи магазини. Запознава се с Доналд Тръмп, когато работи за Олимпийските игри. В интервю Доналд споделя, че акцентът ѝ отначало го очарова, но в последствие започва да го дразни.

Внуците ѝ я наричат „Glam-Ma“

Тя има девет внуци, но никой от тях приживе не я нарича „бабо“. „Казват  ѝ „Glam-Ma“ или „Ivana-ma“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana trump (@lvanatrump)

Нейната запазена марка е силата

Скоро след силно разгласения ѝ развод, Ивана започва да се утвърждава като самостоятелна бизнесдама. Тя не само пише книги, но пуска свои парфюми, дрехи и бижута. През 1996 отправя силно послание към жените:

„Дами, трябва да сте силни и независими. И помнете: не се ядосвайте, просто не оставяйте нищо!“

Тя е тази, която дава на Тръмп, един от най-значимите му прякори „The Donald“.

Тя е особена риалити звезда

През 2006 започва да се снима в риалити, наречено „Ivana Young Man“. В него тя помага на богата жена на средна възраст, на име Кати, да си намери по-млад мъж. За жалост, има само един епизод. Появява се и в британската версия на „Вип Брадър“ през 2010.

Въпреки бурния си развод, Доналд и Ивана са приятели

Когато се равеждат през 1992, пресата буквално изригна с новините за аферата му с Марла Мейпълс. Въпреки това, около 20 години по-късно, двамата се разбират, а той често се допитва до нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana trump (@lvanatrump)

Тя напълно подкрепя кандидатурата му за президент

„Той не е политик. Той е бизнесмен. Знае как да говори. Може да изнася реч с часове без да има записки. Той е откровен. Обама не може да вземе решение, ако животът му зависи от това. Глупаво е!“

Освен Доналд, Ивана си пада по италианци

Била е омъжена четири пъти, но последните ѝ две връзки са с млади, мускулести италианци. „Имам някакъв афинитет към италианците. Не знам защо, но лошите момчета, не всички… не чак толкова лошите..“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти