Търканията между двете първи дами в сърцето на Тръмп – Мелания и Ивана

колаж Мелания Тръмп Ивана Тръмп
Снимка: Getty

Макар Мелания Тръмп да присъства на погребението на първата съпруга на Доналд – Ивана, двете жени невинаги са поддържали добър тон помежду си.

За напрежение тях се заговаря последно през 2017 г., когато в интервю за Good Morning America Ивана споменава, че има директен номер за връзка с Доналд в Белия дом, но не иска да го използва, защото „Мелания е там“.

Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 г. насам

„Не искам да предизвиквам никакъв вид ревност или нещо подобно“, обяснява Ивана, „защото всъщност съм първата съпруга на Тръмп. Окей? Аз съм първата дама.“

В същото интервю бизнесдамата и бивш модел казва, че не би си разменила местата с първата дама Мелания, защото харесва свободата си. „Мисля, че тя бъде във Вашингтон трябва да е ужасно“, каза Ивана. „По-добре тя, отколкото аз. Бих мразила Вашингтон.“

Тогавашният говорител на Мелания, Стефани Гришам, нарича коментарите на Ивана „търсещ внимание, самообслужващ шум“, научаваме от People.

„Г-жа Тръмп е превърнала Белия дом в дом за сина си Барън и президента“, заявява Гришам. „Тя обича да живее във Вашингтон и е удостоена с ролята си на първа дама на Съединените щати. Тя планира да използва титлата и ролята си, за да помага на деца, а не да продава книги.“ По това време бившата съпруга на президента промотира книгата си „Да отгледаш Тръмп“.

Ивана и Доналд се женят през 1977 г., но разводът им настъпва през 90-те години заради афера на бизнесмена с Марла Мейпълс, която по-късно става втората му съпруга. Ивана и Доналд имат три деца - Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп.

Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана

Те бяха сред присъстващите на погребението на Ивана на 20 юли в Ню Йорк. Литургията е описана в поканите като „честване на един живот“ и се проведе в римокатолическата църква „Св. Винсент Ферер“ в Манхатън, Горен Ийст Сайд, на пешеходно разстояние от дългогодишния дом на Ивана.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти