Елегантна и извън Белия дом: вижте летния нюйоркски стил на Мелания Тръмп

Мелания Тръмп
Снимка: Getty

Фотографи уловиха Мелания Тръмп в Ню Йорк за първи път след напускането на Белия дом.

Миналата седмица бившата първа дама на САЩ беше забелязана край Тръмп Тауър в две спортно-елегантни визии. Дори да ви се сторят недостатъчно прохладни за температурите през юли у нас, все пак не пречи да почерпите поне цветово вдъхновение.

В първия тоалет Мелания е съчетала светлокафяво вталено сако Burberry с тениска и панталони в бяло. В същия цвят са и аксесоарите на г-жа Тръмп – обувки и чанта Kelly на Hermes.

Вижте още снимки на елегантната Мелания в Ню Йорк в галерията тук >>>

На следващия ден бившата първа дама бе заснета с риза и панталони в класическо съчетание от черно и бяло. Удобните ниски обувки Christian Louboutin са същитe, а чантата е заменена с модел в черно.

Тук виждаме Мелания в компанията на порасналия си 15-годишен син Барън Тръмп, който дори задминава на височина майка си, чийто ръст е 180 см.

Големите слънчеви очила си остават акцент във визиите на г-жа Тръмп, а какъв по-добър момент от лятото, за да се сдобием с подобен чифт! Бившата първа дама носи своите най-вече в курорта Мар-а-Лаго във Флорида, където се смята, че прекарва по-голяма част от времето си.

Вижте още снимки на елегантната Мелания в Ню Йорк в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти