Детските усмивки са най-ценният дар: Мелания Тръмп на последната си благотворителна проява като първа дама

мелания тръмп
Снимка: Getty

Пандемията не наруши програмата на американската първа дама Мелания Тръмп и тя спази дългогодишната традиция на първите дами да посещават вашингтонска детска болница в навечерието на коледните празници, съобщи Асошиейтед прес, цитирани от Vesti.bg.

Мелания направи последната си визита в болница като първа дама.

"Невероятно е, че съм тук. Това е едно от любимите ми събития по време на сезона на празниците", каза Мелания по време на визитата в Националната педиатрична болница.

Първата дама спази традицията да прочете приказка по време на визитата. Преди тя го правеше пред много пациенти и техните близки, персонала, певци и танцьори. Сега програмата бе адаптирана към мерките за социална дистанция заради коронавируса.

Мелания седна срещу коледната елха в болницата и пред нея върху две възглавници на червения килим седнаха две деца на 6 и на 8 годинки, които изслушаха приказка, прочетена от нея, в която се разказваше за празнична украса, която оживява. Мнозина не пренебрегнаха факта, че Мелания свали предпазната си маска, което е в нарушение на правилата на болницата.

При всяка визита в клиниката Мелания не спира да отбележи, че вижда, че духът на Рождество е жив във всяко едно от децата, борещо се с някакво заболяване.

Мелания Тръмп с ярка визия в червено

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти