Това беше грубо: Майкъл Дъглас за момента, в който го объркват за дядо на децата му

Майкъл Дъглас разказа за реалността на отглеждането на деца в по-зряла възраст - от радостите до „тежките“ моменти.

79-годишният носител на Оскар каза пред Telegraph в интервю, че веднъж, докато посещавал колежа на децата си, го помислили за техен дядо.

„Това не е денят на дядото, това е денят на родителя.“ Казах „Аз съм родител!“, сподели актьорът пред изданието. „Това беше грубо.“

Катрин Зита Джоунс, Майкъл Дъглас и дъщеря им Карис в Кан

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, на 54 години, които са женени от близо 24 години, имат две деца: син Дилън, на 23, и дъщеря Карис, на 21. Дъглас също има 45-годишен син на име Камерън Дъглас от бившата си съпруга Диандра Лукър.

Дъглас разкри и през 2021 г., че е бил объркан с дядото на Карис на нейното завършване на гимназията, но тогава реагирал по-добре.

„Няма да го приема лично. Те просто се опитват да бъдат мили“, разказа той за този момент.

Въпреки че не е дядо на Карис, Дъглас е горд дядо на двете деца на най-големия си син Камерън: Луа, която е родена през 2017 г., и Райдър, роден през 2020 г.

В интервюто с Telegraph Дъглас също разказа за съжалението си, че е пропуснал възпитанието на най-големия си син поради изискванията на работата му в развлекателния сектор.

„Камерън страдаше много... Просто бях съкрушен и претоварен от работата си. И семейството наистина заемаше трето място след работата, нашата страна и след това семейството, за разлика от времето, когато Катрин и аз се събрахме."

„Вече си свършил достатъчно работа и искаш повече да се насладиш на възможността и децата“, каза той.

Дъглас нарече децата си „необикновени същества“ и каза, че е благодарен, че са част от живота му през неговите 50, 60 и 70 години.

„Вероятно със сигурност трябва да благодаря на майка им и Катрин. Те са просто радост. Не сме имали проблеми с тях. Имаме прекрасен, прекрасен живот заедно“, каза той.

Сега Дъглас и Зита-Джоунс страдат от „синдрома на празното гнездо“. Дилън завърши университета Браун през 2022 г., а Карис има още една година в колежа, казва таткото.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти