С целувка от любимите момичета: Майкъл Дъглас засия до Катрин Зита-Джоунс и Карис в Кан

Филмовият фестивал в Кан беше открит във вторник вечер за 76-и път, а сред гостите, които предизвикаха най-много внимание през първия ден, беше едно звездно семейство.

За премиерата на филма „Жан дьо Бари“ Майкъл Дъглас се появи във Фестивалния и конгресен дворец в прелестната компания на съпругата си Катрин Зита Джоунс и дъщерята на двойката – Карис.

Тазгодишното издание на Филмовия фестивал в Кан е по-специално за 78-годишния актьор – в сряда вечер му предстои да получи получи почетна награда „Златна палма“ за цялостно творчество. Преди това обаче той се разходи по червения килим, където в любим момент за фотографи и оператори се превърна целувката, която 53-годишната Катрин Зита Джоунс и 20-годишната Карис дадоха на Дъглас.

Катрин Зита Джоунс, Майкъл Дъглас и дъщеря им Карис в Кан

За откриващата церемония актрисата избра феерична рокля в преливащи червени нюанси, включваща дръзко деколте и перелина от тюл в хармония с долната част на модела. До своите родители Карис изглеждаше изящна с полупрозрачна бяла рокля с апликации. Вижте снимки в галерията по-горе.

Откриващата вечер в Кан бележи и завръщането на Джони Деп на червения килим година след процеса по делото за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. В „Жан дьо Бари“ той играе крал Луи XV, а след прожекцията на филма публиката реагира със 7-минутни аплодисменти, които накараха актьора да се просълзи.

Джони Деп се завърна под прожекторите с премиера в Кан

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти