Гордостта на мама и татко: Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс плени всички с таланта си

Прекрасна и талантлива като родителите си – така всички в социалните мрежи определиха 19-годишната Карис Зита Дъглас.

През уикенда дъщерята на актьорите Картин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас сподели красиво видео, в което изпълнява песента на Лейди Гага „Shallow“ на сцената на бар в Ню Йорк.

Можете да видите изпълнението ѝ тук:

Самата Катрин бе сред първите, които се възхитиха от изпълнението на Карис, като гордо коментира поста: „Невероятна! Иска ми се да бях там! Обичам те. Забавлявай се, скъпа!“

Последователите на Карис също изразиха одобрение към музикалния ѝ талант, като някои отбелязаха, че и самата Лейди Гага много би харесала тази версия на „Shallow“.

Това не е първият път, в който Карис използва социалните мрежи, за да изрази страстта си към музиката.

По случай Деня на жената на 8-ми март тя сподели снимка, на която позира с китара. Тогава мнозина я сравниха с Картин, когато е била на нейните години, и отбелязаха, че е наследила красотата и таланта на майка си.

Катрин Зита-Джоунс има много прекрасни роли в киното, а точно наелектризиращото изпълнение в мюзикъла „Чикаго“ ѝ донесе награда Оскар преди 20 години.

Звездата неведнъж е споделяла в Instagram колко се гордее с дъщеря си. В края на миналата година тя публикува тяхна обща снимка от рекламна кампания на Fendi, към която написа: „Едно от любимите ми забавления е да прекарвам време с моето сладко момиче.“

Картин Зита-Джоунс и преди е говорила за любовта на Карис към сцената, като винаги е подчертавала, че със съпруга ѝ Майкъл Дъглас безусловно подкрепят таланта и мечтите на децата си.

22-годишният им син Дилън и 19-годишната Карис са израснали под светлината на прожекторите, но известните им родители са успели да ги възпитат така, че да останат здраво стъпили на земята.

В скорошно интервю за Today Show Картин Зита обясни: „Майкъл и аз щяхме да бъдем от онези родители, които съветват: „Знаеш ли, може би трябва да помислиш за друга кариера“, но видяхме колко страст влагат те в това. Те знаят какво е да си знаменитост. Познават и добрата, и лошата страна на това.“

Тя продължи: „Но тяхната страст е актьорството и те са участвали във всяка възможна театрална школа – ходеха на летен лагер всяка година, на театрален лагер с деца от Бродуей, и се справяха много, много добре."

катрин зита джоунс майкъл дъглас
Снимка: Getty

Въпреки артистичните наклонности на двете им деца, Катрин и Майкъл винаги са държали те да получат добро образование и извън аферата на изкуството.

В момента Карис следва в колеж в Ню Йорк, а брат ѝ Дилън завърши университета Браун през 2022 година. Там той се дипломира в специалност политически науки.

Когато Карис напусна родния си дом и отиде в колежа през 2021 г., Катрин призна, че с Майкъл да се почувствали самотни, както много други родители, след като децата им поемат по своя път.

катрин зита джоунс майкъл дъглас
Снимка: Getty

В края на миналата година Катрин, която зарадва феновете си с роля в сериала „Уенсдей“, изрази огромната си благодарност за подкрепата на Карис и Дилън през годините.

„Бях изключително благословена да мога да имам и двете в живота си“, добави тя, имайки предвид както успешната си кариера, така и „много близките отношения“ с двете си деца.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти