Катрин Зита-Джоунс го направи отново - зашемети с предизвикателен тоалет на червения килим

катрин зита джоунс
Снимка: Getty

Катрин Зита-Джоунс може да е на 53 години, но с лекота поставя всичките си млади колежки в малкия си джоб. Актрисата беше истинско бижу на червения килим на премиерата на екшън-приключенския телевизионен сериал National Treasure: Edge of History. 

Катрин беше облечена в дързък тоалет - блестящ гащеризон с дълбоко V-образно деколте и шлейф. Дрехата просто е създадена за нея. Цветът на гащеризона се допълваше идеално с цвета на косата и грима на Зита-Джоунс. 

Актрисата беше придружена от един млад джентълмен - нейния 22-годишен син Дилан Дъглас, който носеше костюм в кафяво и оранжева вратовръзка.

„Наслаждавам се на всяка минута с него. Той е добър син. Просто е най-добрият“, казва пред People майката на две деца, която е омъжена за колегата си актьор Майкъл Дъглас от 2000 г. Катрин и Майкъл имат и дъщеря Карис, която е същинско копие на майка си. 

„Всяка година става все по-хубава и по-хубава с толкова добри приятели, според мен, в нашето семейство, което е страхотно“, добавя тя.

катрин зита джоунс
Снимка: Getty

Зита-Джоунс също така обсъди правенето на собствени каскади за National Treasure. За щастие, тя няма никакви наранявания. 

„Някои каскади във филми и други неща трябва да се правят. Освен ако не си Том Круз и наистина искаш да излетиш от самолет.“ шегува се тя.

Появявайки се в сериала като злодейката Били, която тя описва като „търговец на антики на черния пазар“, Зита-Джоунс също така казвa, че е голям фен на оригиналния филм от 2004 г. с участието на Никълъс Кейдж.

Актрисата от Уелс също сподели, че би се радвала „да режисира в даден момент“ и да разкаже „собствената си история през обектива“. Надяваме се тази ѝ мечта да се реализира съвсем скоро, защото ни е изключително любопитно какво би сътворила.

Това бележи втората голяма премиера за филмовата и телевизионна звезда в рамките на последния месец, тъй като тя също присъства на премиерата в Лос Анджелис на новия сериал на Netflix “Уенсдей”, в който влиза в образа на Мортиша Адамс. Тогава Катрин отново отиде със сина си Дилан и сподели, че съпругът ѝ Майкъл Дъглас е много щастлив, че именно синът им го замества като кавалер.

Катрин Зита-Джоунс във фатален тоалет на премиерата на National Treasure: Edge of History

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти