22 години любов като на кино: Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс за тайните на успешния брак

Нали знаете, че има двойки, които излъчват любов, разбирателство и пълен баланс? Е, Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са точно такъв пример! През ноември 2000 г. те се вричат във вярност и сключват брак. Цели 22 години след това двамата продължават да се обичат все така силно. 

Съпрузите не забравят да отбележат годишнината от сватбата си всяка година като споделят мили кадри от специалния момент в социалните мрежи. От публичната им комуникация можем да си направим изводи, че Катрин и Майкъл се ценят изключително много и ходът на времето не е изтънил връзката помежду им. Точно обратното - бракът им е непоклатим.

 

Както всяка година, Майкъл Дъглас отбеляза светлата годишнина и отправи послание към Катрин в социалните мрежи:

„Честита годишнина на милата ми Катрин! Обичам те толкова много.“

Катрин, разбира се, също отбеляза повода с мил кадър на двамата. Надписът, който придружава снимката, намеква, че истината за съхранението на любовта и брака е в малките детайли. 

 

 

Актьорът Дани Де Вито ги запознава през 1998 г. и между тях веднага прехвърчат искри. Дъглас знае от самото начало, че Катрин е жената на сърцето му, но при нея допускането става малко по-бавно.

Все пак през 1999 г. той пада на колене и прави предложение, през лятото на 2000 г. се ражда първото им дете – синът им Дилън, а три месеца по-късно идва и сватбата.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините

Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Майкъл Дъглас се женят през 2000 г., едва ли много хора са смятали, че ще двойката ще остане дълго време заедно. 22 години и 2 прекрасни деца по-късно, те все още са сплотено семейство.

До голяма степен здравото им семейство се крепи на забавното време, прекарано в компанията един на друг, признава Катрин.

„Първо, много се забавляваме заедно. Съпругът ми е с 25 години по-възрастен от мен; това не е тайна. Не би било нормално, ако при една връзка няма възходи и падения. Постоянното е любов и уважение. Никога, никога не сме губили чувството си за хумор и се радваме на компанията на другия“, разказва носителката на Оскар.

Зита-Джоунс също споделя, че техните гъвкави графици като актьори им позволяват да прекарват повече време заедно.

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти