Моментът, когато Катрин Зита-Джоунс се влюби в Майкъл Дъглас

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас
Снимка: Getty

Има малки, но съдбоносни мигове, които предопределят живота ни завинаги – например моментът, когато срещаме за първи път любовта на живота си. В такива случаи ни се ще някои отстрани да можеше да увековечи мига.

Ако се казваш Катрин-Зита Джоунс, това е лесно изпълнимо. Актрисата сподели в Instagram кадър от вечерта, когато се запознава с Майкъл Дъглас преди години. На снимката Катрин-Зита Джоунс наистина изглежда пленена от колегата си, а самата тя пише:

„Когато срещнах съпруга си за първи път по време на Филмовия фестивал Дювил. Не мога да си спомня за какво е говорил. 😂”

Носителите на „Оскар“ са женени от почти 18 години, които ще отбележат тази година през ноември. Двойката има две деца – 17-годишен сън Дилън и 15-годишна дъщеря Карис, която позира заедно с майка си за корицата на септемврийския брой на списанието Town & Country.

В интервю за изданието актрисата признава: „Онова, на което много държа у децата ми, са маниерите. Няма нищо по-лошо от привилегировани деца без маниери. Учила съм ги, сякаш са на тренировъчен лагер.“

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти