Маргарита през сълзи: В “Един за друг” Михаела и Венци са сами срещу всички!

Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска “Един за друг”. Те са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, в който говорят откровено за отношенията си с останалите двойки във Вилата на любовта и за живота си навън.

Марго и Крис са категорични, че Михаела и Венци от Перник ще попаднат под прицела на останалите двойки във Вилата на любовта. Полицайката дори се просълзи от мисълта, че те остават сами срещу всички. Другата им близка двойка, която все още е в играта са брокерът Светльо и неговата любима Сияна.

Паметните мигове на Марго и Крис в ,,Един за друг"

Двойката от село Мрамор разказва пред водещата Денислава Велкова защо са влезли с над 200 килограма багаж. Марго и Крис обичат да носят еднакви дрехи и искат да имат голям избор от облекла.

Полицаите споделиха в “Един без друг”, че двойката, която не могат да понасят са София и Тихомир. Те разказаха с подробности как се е разразила враждата помежду им.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Маргарита разказа за ергенското парти на Кристиян от което няма нито една снимка. Той ѝ разказва, че неговите приятели са му поръчали ансамбъл от танцьорки по народни танци. Каква обаче се оказва истината?

Двойката разказва за два много тежки периода в живота си. Първият е свързан с тежка диагноза на тяхната дъщеричка. Вторият е периодът, в който са били на крачка от развод.

Паметните мигове на Марго и Крис в ,,Един за друг"

Защо Марго е припаднала по време на предложението за брак? Каква е причината двойката да се кара постоянно? И защо на сватбата им е имало хора, които не познават? Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти