Чао, Лос Анджелис! Ева Лонгория се мести в Европа, ето къде

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон временно се местят в Испания, потвърди Page Six.

„Тя ще прекара много време там, работейки през втората половина на тази година“, казва източник пред Page Six, като отбелязва, че преместването не е постоянно.

Стана ясно, че звездата от "Отчаяни съпруги" притежава дом в Испания. Докато Лонгория и Бастон се подготвят да се преместят в чужбина, те вече имат своя ваканционна къща в Марбея, Испания, с която се сдобиха в началото на 2023 г.

„Това е моят оазис, моят рай“, избухна актрисата по време на интервю през януари 2024 г. за Hello! „Това е ваканционен дом и майка ми, сестрите ми и децата им идват тук“, обясни тя. „Във всичките си домове имам кухня с огромен остров, където всички могат да седнат заедно и да пият чаша вино, да готвя и да хапваме. Обичам кухнята – тя винаги е сърцето на къщата. А тази тук е най-добрата от всички.”

Актрисата добави, че имотът също така има градина и плувен басейн за нея и 5-годишния ѝ син. Любимата й част от дома обаче е дрешникът, в който тя призна, че сега побира целия си гардероб.

„Невероятно е, има много място. Мислех си, че няма да имам нужда от много тоалети и ще нося само бански, но в Марбея има много социален живот“, каза Лонгория пред изданието. „Така че накрая се озовах с всичките си дрехи тук.“

Лонгория обясни, че е закупила имота, след като е прекарала "пет години" в търсене на идеалното място за семейството си, където да ходят да почиват.

„Първият път, когато дойдох в Марбея, преди две десетилетия, беше любов от пръв поглед. Казах си: „Някой ден ще живея тук“, допълва тя. След като закупува имота, тя елегантно го декорира с бежови, кремави и бели мебели, за да пасне на светлия екстериор и интериор.

„В Лос Анджелис винаги съм много заета. Или съм на снимачната площадка, или съм по срещи, или съм заседнала в задръстване…има толкова много трафик“, каза тя.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти