Тайната на Ева Лонгория за щастливия ѝ брак с Хосе Бастон

ева лонгория хосе бастон
Снимка:

Ева Лонгория разкрива какво прави брака ѝ със съпруга си Хосе Антонио Бастон толкова щастлив и балансиран.

В интервю за Entertainment Tonight звездата от „Отчаяни съпруги“ споделя, че двамата с Бастон се стремят да се откъсват от външните фактори и да отделят време за истински контакт помежду си.

„Всяка вечер вечеряме заедно и пием по чаша вино“, казва Лонгория. „Освен това през деня сме толкова заети, че вечер имаме толкова много неща за обсъждане, че всъщност обичаме да се откъсваме от мрежата и да си говорим в края на всяка вечер.“

ева лонгория хосе бастон
Снимка:

Въпреки че двойката прави всичко възможно да изключва телефоните си в края на деня, Лонгория признава, че е безпомощно пристрастена към технологиите. „Аз съм роб на технологиите и всъщност ги мразя“, казва Лонгория, „мразя телефона си“.

„Управлявам около шест бизнеса и затова или пиша имейли, или изпращам текстови съобщения, или комуникирам, но го изключвам вкъщи“, каза тя.

Лонгория и Бастон сключиха брак през 2017 г. и са родители на 3-годишния си син Сантяго. Бастон е родител и на три деца от предишен брак.

Звездата - която в момента снима предстоящия си документален сериал „В търсене на Мексико“ - заяви, че същите технологични ограничения важат и за тригодишния ѝ син Сантяго.

ева лонгория хосе бастон
Снимка:

„Правилото е никакви екрани под две годишна възраст“, каза Лонгория и добави, че дори сега Сантяго се радва главно на „игри за учене като рисуване на числа и изписване на букви“.

Въпреки че Сантяго наскоро е открил YouTube, той все още не е „луд по технологиите“, добави Лонгория. „Той е на вълни. Казва ми „Искам да видя това“ и после забравя за него със седмици и забравя за iPad-а си, а после се връща към него. Така че съм голяма късметлийка.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти