Да бъдеш "грозната сестра" в семейството: Ева Лонгория oткровенo за детството си

Кой би си помислил, че една от най-красивите и влиятелни латиноамериканки в Холивуд е израснала, чувствайки се като грозното пате сред членовете на семейството си?

Суперзвездата от мексикански произход Ева Лонгория е самата дефиниция на женственост и сексапил, но както самата тя признава, невинги се е чувствала привлекателна.

Социално приетата красота в семейството на Лонгория се различава от начина, по който тя изглежда. Днес актрисата признава, че оценката на майка ѝ и сестрите ѝ е оказвала влияние върху самочувствието ѝ до доста късен етап от живота ѝ.

„И трите ми сестри са блондинки. Бях единствената, която се роди с черна коса, мургава кожа, тъмни очи“, разква актрисата и бизнесдама в подкаста Not Skinny But Not Fat на Аманда Хърш. 

„Сестрите ми имат тези красиви лешникови очи. Майка ми е „güera“ — което означава бялата. Наричат ​​я „tia güera“, защото е с толкова светла кожа. Така че израснах като „la prieta fea“, което означава „грозната тъмна“.

Ева каза, че най-вече майка ѝ я е наричала така. Тя обаче поясни, че колкото и да е странно, това е по-скоро израз на шеговита нежност в културата на латиноамериканците и няма общо с расистка конотация или език на омразата.

„Така че не бях красавицата. Сякаш израснах като не хубавата. Затова взех съзнателно решение, когато бях млада, да бъда забавната. И наистина мисля, че това пасна на моята личност“, добави тя. 

Ева Лонгория представи режисьорския си дебют в Белия дом

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти