Криси Тейгън събра всички погледи с тази зашеметяваща визия (СНИМКИ)

Криси Тейгън се появи в секси прозрачната рокля на наградите на Accessories Council Excellence Awards 2024 във вторник, 7 май, в хотел The Pierre в Ню Йорк. Тя не присъства на Met Gala в понеделник, но би се вписала идеално в темата на събитието.

Ден след събитието на тема "Спящите красавици: Пробуждане на модата" и "Градината на времето", 38-годишната Тейгън се появи в прозрачна рокля, украсена с цветя.

Зашеметяваща Криси Тейгън на Accessories Council Excellence Awards 2024

Голият мрежест дизайн има изтънчен шлейф от тюл и е съчетан с блестящи отворени токчета и малка чанта с бели мъниста.

Accessories Council създава наградите през 1996 г., за да отличи компании, марки, лица, търговци на дребно и дизайнери, които са дали траен и значим принос към индустрията.

Криси сподели пътуването до Ню Йорк в своите Instagram Stories. Преди това показа на феновете, че носи ортеза за врат, тъй като го е наранила, докато се опитва да направи стойка на глава.

Докато последното появяване на Тейгън на Met Gala бе със съпруга й Джон Леджънд през 2017 г., отбеляза, че нараняването на врата й не е причината за нейното отсъствие.

Зашеметяваща Криси Тейгън на Accessories Council Excellence Awards 2024

Въпреки че тя не носи тази рокля на Met, пътува до Ню Йорк с нея и определено успя да събере всички погледи към себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти