Впечатляващо красива на 50: Пенелопе Крус и тайните й за красота

На 50 години Пенелопе Крус е една от най-красивите и сексапилни жени в света и скоро няма да излезе от този статус. Това ни накара да се поразровим и да разкажем за това как постига тази форма. И не става дума за гени, а за тайните на красотата, разказани от самата нея.

Хидратиращ крем вместо "инжекции за красота"

Пенелопе Крус не е почитателка на "инжекциите на красотата" и не ползва ботокс и прочие. Тя обаче признава, че е наясно с остаряващия ефект на постоянното излагане на слънце и ползва защитни продукти. Също така споделя, че ползва хидратиращ крем, за да поддържа еластичността на кожата си.

Правилен стайлинг

Майката на Пенелопе е била фризьорка, така че от малка дъщеря й прекарва много време в салона. Твърди, че може да се справи с ефектен стайлинг не по-лошо от моден стилист и няма такъв, освен за церемонии и други важни събития.

Добрата стара кола маска 

Пенелопе не обича фото и лазерно обезкосмяване. Пак от майка си е овладяла изкуството на добрата стара кола маска и се справя сама.

Средиземноморска диета

Средиземноморската диета никога няма да излезе от мода като върха на здравословното хранене, а на Пенелопе тя й е заложена по рождение – любимите й храни са пресни зеленчуци, плодове, морски дарове, риба.

Любима маска за лице

Крус вярва в ефективността на домашно приготвената козметика и приготвя собственоръчно маската си за лице.Звездата смесва пресни пъдпъдъчи яйца, кленов сироп, каша от манго, канела и кафе, и оставя получената маска върху лицето си за 10-15 минути. Пенелопе твърди, че маската подхранва кожата и изглажда бръчките.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти