"Сестра ми беше прегазена от кола пред мен": Пенелопе Крус проговори за най-голямата си травма

пенелопе круз
Снимка: Getty

Пенелопе Круз беше откровена за страха си от шофиране, след като видяла по-малката си сестра, Моника Круз, блъсната от кола.

„Страх ме е да шофирам“, каза носителката на "Оскар" пред Elle в интервю, публикувано в четвъртък. „Сестра ми беше прегазена от кола пред мен, когато бях на 8 или 9.“

49-годишната актриса от „Ванила скай“ си спомня ярко деня на инцидента, обяснявайки как „времето е спряло“, докато е изпадала в шок.

„Това е голяма травма, защото я видях да губи съзнание. И бях вцепенена в болницата, казвайки на хората: „О, сестра ми току-що беше прегазена от кола“, каза тя.

46-годишната Моника в крайна сметка се възстановява напълно, но четирикратно номинираната за "Златен глобус" актриса призна, че „би изпаднала в истерия“, ако стане свидетел на подобен инцидент като възрастна.

Пенелопе си припомня травмата от детството си, докато рекламира спортния трилър на режисьора Майкъл Ман „Ферари“.

Крус изигра Лаура Ферари във филма заедно с Адам Драйвър, който играе италианския състезател Енцо Ферари.

Една част от сюжета описва как Лаура и Енцо се справят със загубата на сина си Дино.

Пенелопе каза, че понякога се бори с ролята си на скърбяща майка, като се има предвид емоционалният спомен за инцидента със сестра ѝ и нейната свръхчувствителност към чувствата на другите хора.

„Това е едно от основните неща, с които се занимавам в терапията: как да работя в баланс, за да мога да продължа да чувствам тези неща, без да правя тези чувства свои“, обясни тя.

За щастие, Адам Драйвър никога не е трябвало да се притеснява да седне зад волана за филм. Всъщност Драйвър разкри, че дори не биха му позволили да кара луксозните коли поради опасения за застраховката.

„Да направиш филм е чудо и те не искат да пипам нещото, което е най-скъпата част“, ​​каза 40-годишният актьор от „Къщата на Гучи“ на пресконференция през август 2023 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти