Нумерологична прогноза за АПРИЛ 2024: кои ще са добрите и неблагоприятните дни

Месец март, в който усетихме първия полъх на пролетта, вече е към своя край и ще отстъпи светлината на прожекторите на още по-приятния и изпълнен с птича песен и разцъфнали дръвчета април! 

Ако и вие сте от хората, които в първия ден от новия месец започват да се питат какво ги очаква, да си правят планове и да си поставят цели, то една нумерологична прогноза ще ви бъде от полза. Затова е и време да разберете какво ви очаква през следващите седмици според числата. 

Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно

►Използвайте нумерологията, за да отключите вродените си способности

Месец април ще е с вибрация 4. Месецът ще бъде критичен в глобален аспект - може да донесе криза, напрежение, незаконни действия, става ясно от нумерологичната прогноза в предаването „На кафе“.

Въпреки някои възможни трудности, много важно през този месец е да мислим позитивно, за да може все пак да неутрализираме по-големите негативи.

Най-добър месец ще имат родените на 7, 9, 16, 18, 27, а най-лош ще имат на 1, 2, 6, 10, 11, 15, 19, 20, 24, 25 и 28.

►Коя е най-голямата ти сила според Числото на успеха и нумерологията

Този месец хубавите дати за определени неща са по-малко, но ако се налага да си вадим лични документи, така че съдбата да ни подкрепи в бъдеще, можем да го направим на 23 април, да си купим кола на 27 април и също така да се разкрасим или пък да правим нещо, което е свързано с мода, на 3, 12 и 30 април.

Кодът за успех, който има силата да отблъсне абсолютно всички негативни влияния, е 7, 9, 1. Хората могат да си го запишат на ръка или да си го носят в портфейла, за да им върви повече.

Чуйте пълната нумерологична прогноза за месеца във видеото.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти