Ето как да отключите вродените си способности с помощта на нумерологията

нумерология
Снимка: Pexels

Числото на експресивността е едно от „основните числа“: петте най-важни числа в личната ви нумерология. Това е число, с което се раждате и което никога не се променя, а влиянието му продължава през целия ви живот. Някои нумеролози наричат това число „число на съдбата“, но няма никаква разлика между двете освен името.

Независимо дали го наричате експресия или съдба, неговата цел е да разкрие личните ви силни страни и умения, с които сте родени, както и предизвикателствата.

нумерология
Снимка: edna.bg

Числото на експресивността се получава от пълното ви име при раждането, както е вписано в акта ви за раждане. В нумерологията всяка буква от азбуката е свързана със съответното едноцифрено число. За да разберете числото си на изразяване/експресивност, напишете собственото, бащиното и фамилното име, които сте получили при раждането си.

Ако нямате второ име, тогава използвайте само първото и фамилното си име. След това използвайте таблицата, за да запишете числото, свързано с всяка буква от името ви. След това съберете всички числа и намалете резултата, докато стане едноцифрено число или 11, 22 или 33.

Готови ли сте? Продължете към галерията.

Какво означава вашето число на експресивността

Oще:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти