Хелън Мирън и Лиъм Нийсън: любовна история, започнала преди повече от 30 години и сякаш още жива

Една от най-дългите връзки на талантливата актриса Хелън Мирън е с холивудския актьор Лиъм Нийсън.

Двамата се срещат през 80-те години на миналия век след като се запознават на снимачната площадка на филма Excalibur през 1981 г. Тогава Хелън вече е утвърдена актриса, докато Лиъм тепърва прохожда във филмовия бизнес.

И до ден днешен актьорът е категоричен, че именно взаимоотношенията му със седем години по-голямата от него Мирън му помагат да бъде забелязан във филмовата индустрия и да започне да получава ролите, за които е мечтал.

След като се разделят и двамата създават нови връзки, а после и семейства.

Вижте още снимки на двойката от 80-те в галерията тук >>>

Хелън сключва успешен и щастлив брак с режисьора Тейлър Хакфорд, с когото са заедно и до ден днешен. Лиъм пък се жени за колежката си Наташа Ричърдсън, която, за съжаление, губи живота си по време на ски инцидент през 2009 година.

► Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън

През 2018 г. между тогава 72-годишната Хелън и 66-годишния Нийсън сякаш отново прехвърчат искри, когато двамата гостуват в Шоуто на Греъм Нортън.

В предаването те споделят, че макар тяхната 4-годишна любовна история да е приключила отдавна, преди повече от 30 години, те все още таят много топли чувства помежду си и си припомнят, че връзката им е пламнала като любов от пръв поглед.

"Ние не просто бяхме двойка, ние бяхме едно цяло, живеехме един за друг в продължение на 4 години, това беше голямо нещо и за двамата. Щастливка съм", споделя Мирън пред водещия Греъм Нортън относно връзката си с Нийсън.

Боса не по асфалта, а върху модния подиум: Хелън Мирън развълнува Париж

А Лиъм признава, че е бил "поразен" при първата си среща с Мирън по време на снимките на Excalibur и че много я е харесал.

"Преди да я срещна и да работя с нея, бях чел някъде, че когато тя си хареса мъж, имитира походката му на шега зад гърба му. Един ден просто видях, че имитира моята походка зад мен", спомня си актьорът.

Преди години Мирън лаконично призна за раздялата им: "Ние много се обичахме. Беше трудно да се пуснем един друг."

Вижте още снимки на двойката от 80-те в галерията тук >>>

Споделяйки толкова топли думи за общото си любовно минало, наистина сме на мнение, че някой ден тези двама невероятни актьори може би отново ще бъдат заедно...

Да, Хелън е семейна жена, а Лиъм е вдовец, който винаги ще тъжи за загубата на своята съпруга, с която са били заедно 15 години и от която има 2 деца.

Звучи налудничаво, но наистина тази любов, започнала преди повече от 30 години, сякаш никога не е приключвала. Дали обаче ще намери причина да се възроди, предстои да разберем...

Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти