Венера влиза в Овен: не харчете необмислено и запалете любовния огън

Както вече знаем от астрологичната прогноза за седмицата в предаването „На кафе“, предстои планетата на любовта Венера да влезе в знака на Овена.

Това ще се случи на 5 април, в петък. Престоят на Венера в Овен ще продължи почти до края на април.

С Венера в Овен любовта става спонтанна и директна. Ставаме смели и малко нетърпеливи, когато опре до романтичните отношения.

Любовен хороскоп за АПРИЛ 2024г.

Благодарение на енергията на Овен и Венера може да искате да действате, без да се обяснявате и колебаете. Не ви е интересно да се извинявате или да се занимавате с миналото – вместо това ви се иска да живеете за мига.

Сега е моментът да:

  • изкажете желанията си без извинение
  • действате смело
  • насладете се на своята независимост
  • заиграйте се с нови стилове (но предпазливо, тъй като Меркурий е ретрограден до 25 април)

► Ретрограден Меркурий в Овен: какво да очаква всяка зодия до 25 април  

Като споменахме Меркурий, имайте предвид, че тази планета не просто е ретроградна, но също е в знака на Овена. Затова не забравяйте да отделите на всяко важно решение допълнително време за размисъл.

Планетата на комуникацията може допълнително да замъгли вашите отношения сега, така че удвоете вниманието си – особено когато става въпрос за общуване под всякаква форма.

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

Овенът е известен с любовта си към преследването и завоеванията, но любовта на представителите на този знак може да бъде дълга и непоклатима, стига да се поддържа пламъкът.

Моментът е подходящ да си зададете въпроса дали има известна рутина във връзката ви и да запалите отново любовния огън с нещо различно и нетипично.

Овенът е откровен до болка и с Венера в този знак може да очаквате да си кажете някои истини с вашия партньор. Подходете търпеливо и деликатно и ще се насладите на още по-удовлетворяващ любовен живот.

Ако пък сте необвързани, може би е дошъл моментът да бъдете искрени с някого относно чувствата си, каквито и да са те.

Желанията ви ще са силни и се изразяват спонтанно, ентусиазирано и директно. Овенът предпочита да съблазнява, отколкото да бъде съблазняван, да гони, отколкото да бъде преследван.

Хороскопът за АПРИЛ 2024

Докато Венера е в Овен, всички гравитираме към всички тези подобни на Овен дейности, удоволствия, забавления и обекти на интерес. Нашите вкусове могат да се насочат към решителното действие, новите начинания, завоеванията във всяка сфера от живота, смелите или дръзки постъпки и т.н.

Може да бъдете донякъде импулсивни с харченето на пари или избора си на развлечения. Затова обръщайте специално внимание на разходите си, за да не съжалявате съвсем скоро.

Имайте предвид, че докато Венера е в Овен, вашите интереси могат да бъдат настоятелни и силни, но вероятно краткотрайни. Не е най-доброто време за инвестиране и спечелване на пари. Може да вложите ресурсите си твърде бързо в нови начинания или проекти, но тези неща също толкова бързо да ви омръзнат или разочароват.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти