Специално

EON видеотека: където децата се срещат с любимите си герои

ЕОН
Снимка: eon.tv

В 21 век изобилието от филми, сериали и анимации е голямо. Затова родителите трябва да насочват вниманието на децата към филмчета, които са едновременно интересни, забавни и поучителни. Тук на помощ идва EON TV, където те лесно могат да създадат EON профил на своето дете. В него малките зрители ще имат достъп до богато съдържание от интересни и образователни детски филмчета. Сред тях фигурират заглавия като „Снежната Кралица“, „Бебе Бос“, „100% вълк“, „Мармадюк“, „Angry Birds“ и други.

В детския профил на EON Видеотеката от Vivacom децата могат лесно да намират любимите си заглавия – единственото, което трябва да направят, е да кликнат върху снимката на любимия им герой и Видеотеката ще ги препрати към цялото съдържание, свързано с него. Ако то е фен на „Прасето Пепа“, с един клик върху неговата картинка директно ще види всички налични серии от популярния сериал.

Екипът на EON Видеотека се е погрижил и за безопасността на децата и спокойствието на родителите. Профилът може да бъде защитен с ПИН, който гарантира, че детето не може да напусне тази безопасна среда. От него малките зрители могат единствено да сменят името и аватара си. Достъпът до пълните настройки на другите профили, както и съдържанието на не-детските канали, е ограничено и достъпно единствено с ПИН код.

Освен всичко това, Vivacom предлага и специално детско дистанционно. То е с атрактивен дизайн – предлага се в два цвята и с шарени копчета, като размерът и формата му са проектирани така, че да пасва идеално в ръката на детето. С него най-малките могат да управляват лесно и удобно своя профил и да се забавляват с любимото си съдържание в защитена среда.

EON Видеотеката разширява своите функционалности, за да предостави още по-вълнуващо изживяване на потребителите си. От февруари тази година тя се сдоби и с по-модерен и интуитивен интерфейс, който изучава кои са любимите герои и филми на детето. Така му предлага съдържание, изцяло съобразено с неговите интереси.

Целият материал можете да прочетете на сайта на Булевард България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти