Астро прогноза за седмицата: не взимайте важни решения и бъдете реалисти

Ето че периодът без ретроградни планети приключи и в момента вече сме под властта на ретроградния Меркурий.

Ако все още не знаете какво ви очаква според зодията до 25 април под влиянието на Меркурий, разберете от галерията тук:

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

В астро прогнозата в „На кафе“ Вихра предупреждава още, че се намираме и в коридор на затъмненията. В този период не е подходящо да се взимат важни и генерални решения.

И докато в периода на затъмненията е по-добре да наблюдаваме събитията, вместо да ги инициираме, Меркурий се намесва, за да донесе някои затруднения в комуникациите и пътуванията.

От друга страна моментът е подходящ да продължите и довършите изоставени начинания.

Седмичен хороскоп за 1 - 7 април

Днес Луната прави благоприятен аспект със Сатурн, който е управител на зодия Козирог. Затова можете да очаквате продуктивност и успехи на работното място.

В сряда до обяд Луната е без курс, което винаги ни затруднява да свършим всичките си задачи. След това имаме чудесен аспект на Венера и Нептун – двете планети на любовта, които се събират в Риби.

Енергията им ще е особено голяма, защото Нептун е управител на водния знак, а Венера винаги екзалтира в Риби. Този аспект е особено благоприятен за водните знаци – Риби, Скорпион и Рак.

В четвъртък денят ще е хармоничен, но вечерта Венера и Юпитер се оказват в напрегнат аспект. Това е възможно да засили емоциите ви, затова съветът на Вихра тук е да останете реалисти, за да не останете разочаровани.

В петък Венера влиза в знака на огнения Овен. Какво можем да очакваме от този транзит, ще ви разкажем по-подробно съвсем скоро.

В събота може да сте малко по-напрегнати, защото Луната ще съвпадне с планетата на агресията Марс. Не се изненадвайте, ако бъдете по-раздразнителни. Въздържайте се от това да действате импулсивно, защото може да попаднете в неприятна ситуация.

В неделя отново започваме деня с Луна без курс, но така или иначе този ден е отреден за почивка, затова релаксирайте смело и без угризения.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти