Капсулен гардероб: Когато по-малкото е повече

Купуваме, купуваме, купуваме и накрая отново нямаме какво да облечем – позната история, нали момичета? В тези времена на хиперконсумация, в които всеки нов тренд дебне от Инстаграм и ТикТок решихме да погледнем по малко по-различен начин към гардероба си.

Капсулният гардероб е съставен от няколко непреходни модела деним, тишърти, блейзери и рокли, които бихте могли да комбинирате всеки ден в своето офис облекло, заедно с класически балеринки или кецове и да накарате колегите си да се чудят как толкова добре съчетавате класиката. Заложете на изчистени кройки, хубави естествени материи, базисни цветове като бяло, сиво, черно, червено, а ако цветният акцент ви липсва винаги можете да добавите като акцент бижу или фишу.

И не ни разбирайте погрешно – капсулен не означава скучен, а качествен и изчистен гардероб, който може да варира, според вашето вдъхновение за деня. Основното е да подберете качествени материи като памук и коприна, и кройки, които биха подчертали красотата на фигурата ви или да прикрият някои несъвършенства.

С тези идеи за офис-стайлинг доказваме, че по-малкото е повече, а класиката никога не излиза на мода, а пък ефектът върху банковата ви сметка, ще е впечатляващ, когато започнете да инвестирате в малко, но качествени артикули и не се поддавате на всяко изкушение в мола.

Експериментирайте смело в комбинациите, защото ако подберете правилно артикулите всеки ще си отива с всеки и това всъщност е тайната на капсулния гардероб.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти