Всички мъже на моята възраст умряха: Шер разкри защо предпочита да излиза с по-млади

77-годишната Шер разкри защо излиза с по-млади мъже като 38-годишния си настоящ приятел Александър „AE“ Едуардс. Той просто е жив. Не, нямаме предвид, че романтиката им се крепи на неговата способност да живее в момента. Имаме предвид физически жив.

„Причината да общувам с млади мъже е, че мъжете на моята възраст са по-възрастни – добре, сега всички са мъртви – но преди винаги се страхуваха да се доближат до мен“, каза тя в шоуто на Дженифър Хъдсън – "И по-младите мъже — те са отгледани от жени като мен."

Стилът на Шер след 70

Така че, когато потенциален любовник каже на Шер, че тя му напомня за майка му, това не е обида, а плюс.

►Какво накара Шер да поиска попечителство над 47-годишния си син

Едуардс, в когото Шер каза, че се е влюбила чрез текстово съобщение и за когото първоначално си помислила, че е твърде стара, не е първата връзка на певицата с разлика във възрастта, въпреки че разликата между тях от четири десетилетия е най-значителната в живота ѝ. Шер е била свързвана както с Том Круз, така и с Вал Килмър – и двамата с 10 години по-млади от нея. Певицата беше с 11 години по-млада и от първия си съпруг Сони Боно, който почина през 1998 г.

Шер е известна с фрапиращите си изказвания за мъжете и връзките от доста време насам. Кой би могъл да забрави интервюто ѝ от 1996 г., в което тя сравнява мъжете с десерти, казвайки: „Мъжът абсолютно не е необходимост“? Помолена да изясни дали гледа на мъжете като на малко удоволствие, тя добавя: „Изобщо не, обожавам десерти. Аз мисля, че мъжете са страхотни, но всъщност нямате нужда от тях, за да живеете."

►Шер и Грег Алман: еdna опустошителна връзка, гравирана в сърцето до последния дъх 

И, разбира се, нейният незабравим отговор към майка ѝ, която ѝ казва да се установи и да се омъжи за богат мъж – „Казах: „Мамо, аз съм богат мъж.“

„Опитът ми с мъжете е страхотен, защото ги избирам, защото ги харесвам“, заключи тя. "Нямам нужда от тях."

Покойната майка на Шер - фурия, която не е имала лека съдба

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти