Шер споделя болезнени спомени: „Преживяла съм три спонтанни аборта, първият на 18 години“

След като Върховния съд в САЩ взе решение за ограничаване на абортите в страната, Шер сподели публично за личния си опит със загубата на бременност.

76-годишната музикална легенда сподели в Twitter, че е претърпяла три спонтанни аборта, единият от които я е изпратил в болница с крясъци от болка.

„Когато бях млада, преживях 3 спонтанни аборта. Първият на 18 години. Бях сама в нашата къща. Сони се прибра, а аз ридаех и се поклащах на пода. Когато отидох на лекар, крещях от болка. Дори не можех да спра със асансьора“, разказва звездата за болезнения спомен.

„Лекарят ме изпрати направо в операционна. Това можеше да се случи с мен и днес“, завършва тя туита си.

Когато един от последователите ѝ отговаря, че не е имал представа за подобно нейно преживяване, Шер отговаря, че никога не е мислила да сподели историята си, но в настоящата политическа ситуация се е почувствала принудена да го направи.

Легендарната Шер и трансформациите ѝ през годините

„Никога не съм мислила, че ще имам нужда. Тези луди републиканци ще убият политиката ни за жени!“, отговаря Шер. „Майки, сестри, лели, братовчедки, най-добри приятелки…никоя жена не е в безопасност в Америка‼️ Скоро никой разумен човек няма да бъде в безопасност. Това не са само думи, няма закони за климата, няма пари за нови електромрежи“, негодува още Шер и допълва: „Републиканци = оръжия, страх, насилие“.

Така носителката на „Грами“, „Оскар“ и „Еми“ стана поредната жена, обявила се против отхвърлянето на знаменитото решение в делото Роу срещу Уейд, което преди 50 години променя американския закон и дава на жените права за аборт.

► Шарън Стоун с шокиращо признание: „Загубих девет деца след спонтанен аборт“

► „Имам дъщеря си, благодарение на аборта, който направих“

Стилът на Шер след 70

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти