Какво накара Шер да поиска попечителство над 47-годишния си син

шер
Снимка: Getty

Какво може да накара една майка да пожелае да упражнява настойничество над почти 50-годишния си син? За съжаление поводът за подобна молба никога не може да бъде приятен и точно това се случва с Шер в момента.

В ново заведено съдебно дело певицата настоява за попечителство над 47-годишният си син, който според документите е психически негоден да управлява собствените си финанси. 

шер
Снимка: Getty

Съгласно законодателството на САЩ попечителството е назначаване на настойник от съда, който да управлява личните или финансовите дела на друго лице, което не е в състояние да управлява напълно делата си поради ранната сивъзраст или физически или умствени ограничения.

Шер е подала молба за попечителство над възрастния си син поради страх, че той не е годен да управлява собствените си финанси, според множество доклади. Поп иконата е поискала да бъде единственият попечител на 47-годишния Илайджа Блу Олман, на фона на предполагаемите му борби с наркотичната зависимост.

Според съдебните документи, подадени в сряда, певицата твърди, че синът ѝ е „по същество неспособен да управлява собствените си финансови ресурси поради тежки проблеми с психичното здраве и злоупотребата с вещества“, съобщава TMZ.

Смята се още, че Шер е загрижена, че парите, които синът ѝ получава от покойния сибаща - музикалната икона Грег Алман, ще бъдат изхарчени за наркотици.

„Всички средства, полагащи се на Илайджа, незабавно ще бъдат изразходвани за наркотици“, твърди Шер в документите, което ще „остави Илайджа без актив и ще изложи живота му на риск“.

77-годишната певица заявява в документите, че не е могла да обсъди със самия Илайджа ситуацията и предпочитанията му за настойник поради моментното му психическо състояние.

шер
Снимка: Getty

В документите се посочва, че като негова майка Шер смята, че би била най-добрият човек, който да ръководи неговото попечителство. Съдът насрочи изслушване по делото за 6 март 2024 г.

Припомняме, че преди няколко месеца Шер беше обвинена от отчуждената съпруга на сина си, Мари Анджела Кинг, че е наела хора да го отвлекат и блокира достъпа до него. След твърденията на бившата си снаха певицата отхвърли обвиненията в изявление пред People и нарече „слуховете неверни“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти