Кой и защо обвини Шер, че е отвлякла собствения си син

Когато в Холивуд някоя двойка се развежда, често се стига до взаимни обвинения, финансови претенции и скандални разкрития. Точно това се случва в момента в семейството на Шер.

Заради бракоразводното дело на сина на легендарната певица, Илайджа Блу Олман, наскоро стана ясно, че бившата му съпруга Мари Кинг е отправила скандално обвинение към своята свекърва.

Според Мари 77-годишната суперзвезда е наела четирима мъже, които да отвлекат 47-годишния ѝ син от хотелската му стая през ноември 2022 г.

Звучи абсурдно, но почакайте да разберете цялата история.

шер
Снимка: Getty

Според съдебни документи по развода, подадени от 36-годишната Мари Кинг през декември 2022 г., изглежда, че Шер е организирала предполагаемия инцидент.

Според съобщения Шер се е притеснявала за здравето на сина си заради злоупотребата на наркотици, с която той се бори от години. Затова се смята, че певицата е планирала отвличането като интервенция, след като Илайджа колабирал в хотел Chateau Marmont в Холивуд миналата година, съобщават от Daily Mail.

По-малкият син на Шер Илайджа Блу Олман и Мари се женят през 2013 г., а през ноември 2021 г. той подава молба за развод. Година по-късно бившата двойка прекарва две седмици в хотел в Ню Йорк, опитвайки се да спаси брака си.

Според Мари Кинг в нощта на годишнината им през ноември 2022 г. четирима мъже нахлуват в хотелската стая и извеждат Илайджа. В документите, които Кинг подава малко след предполагаемия инцидент, тя твърди, че бившият ѝ съпруг „в момента е изолиран в лечебно заведение, което не ми е разкрито“ и че той „няма достъп до телефона си“.

Тя посочва още, че един от четиримата мъже, които отвличат мъжа ѝ, казал, че са били наети от майката на Олман, Шер.

„Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре, и аз искам най-доброто за моя съпруг“, заявява Мари.

Освен това младата жена твърди, че не е получила цялата договорена съпружеска издръжка и е била помолена от своята свекърва да напусне дома на бившия си, без да прибере вещите си, когато Алман отива да се лекува през август 2022 г.

шер
Снимка: Getty

Самият Илайджа е музикант като майка си и е част от индъстриъл метъл бандата от Лос Анджелис „Deadsy“. От началото на 2010-те години става ясно, че Олман има проблеми с наркотиците и влиза на няколко пъти да се лекува.

В миналото той е говорил за злоупотребата с наркотици. В интервю за Entertainment Tonight от 2014 г. разкрива: „Започнах с наркотици (трева и екстази) приблизително по същото време, когато всички го правим, на около 11.“

Шер също е говорила за борбата на семейството си с наркотиците, която датира от зависимостта на собствения ѝ баща към хероина. А бащата на Олман, Грег Алман, също се е борил с пристрастяването в миналото.

шер
Снимка: Getty

През годините Шер и Илайджа са имали периоди на отчуждение.

„Тя имаше своите моменти и знам, че се е опитвала“, отговаря Илайджа на въпроса на The Daily Mail дали певицата е била добра майка.

„Не мисля, че е нещо, което тя не знае или не е признавала. Знам, че искрено съжалява, и това е нещо, което със сигурност я преследва. Нещата ще се поправят, просто ще отнеме време.“

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти