Шер се раздели с 40 години по-младия си партньор

Шер и Александър ‘AE‘ Едуардс са се разделили след шестмесечна връзка и слух за предложен брак, твърдят чуждестранни издания.

Източник, близък до двамата, потвърждава пред E! Online, че 76-годишната музикална звезда и 37-годишният музикален продуцент не са заедно от няколко седмици, но раздялата е била приятелска.

Edna вече бивша двойка: Шер и Александър Едуардс

Шер и Едуардс за първи път предизвикаха слухове за връзка помежду си през ноември 2022 г., когато бяха забелязани да се разхождат заедно в Лос Анджелис. По-късно Шер потвърди отношенията им и даде повече подробности за голямата разлика във възрастта на двойката в шоуто на Кели Кларксън през декември. Припомнете си тукС 40 години по-млад, но се държи с нея като с кралица: Шер потвърди, че има нова любов.

На Коледа звездата сподели в Twitter снимка на пръстен с огромен камък и предизвика слухове за годеж. Припомнете си тук ► Сватба на хоризонта? Шер получи огромен диамантен пръстен от мъжа до себе си

През март Шер разкри пред E! News, че тя и Едуардс смесват бизнеса и удоволствието, работейки заедно по музиката за предстоящия ѝ албум. „Александър ми даде някои от песните, така че съм доста развълнувана от това“, сподели тя. „Той е продуцент и текстописец, и прави всичко, затова се радвам.“

Най-скорошната поява на бившата двойка беше на ревюто на Versace в Лос Анджелис на 12 март.

Легендарната Шер и трансформациите ѝ през годините

Шер е била омъжена два пъти - за Сони Боно, от 1964-1975 г., и за Грег Алман, от 1975-1979 г. Музикалната легенда е имала и обсъждани в публичното пространство връзки с Вал Килмър и Тим Медвец.

Едуардс, който е вицепрезидент на A&R в Def Jam Records, за последно беше свързван с Амбър Роуз. Двамата потвърдиха връзката си през 2018 г., а година по-късно посрещнаха сина си Слаш Електрик Александър Едуардс. Роуз и Едуардс прекратиха връзката си през 2021 г.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти