Сватба на хоризонта? Шер получи огромен диамантен пръстен от мъжа до себе си

шер
Снимка: Getty

Тазгодишните коледни празници изглежда са били наистина магични за Шер. Музикалната икона прекара празниците в компанията на новата си любов - 36-годишния музикален продуцент Александър Едуардс, който се е погрижил да намери подобаващ подарък за любимата си - пръстен с огромен крушовиден диамант.

Феновете се чудят дали 76-годишната Шер не е попаднала сред годишния рояк от коледни предложения за брак. Тя сподели снимката в близък план, на която се вижда кутията с бляскавия пръстен.

„НЯМАМ ДУМИ, АЛЕКСАНДЪР, A.E“, написа певицата под кадъра. 

Въпреки че поп иконата не каза дали е наскоро сгодена, тя изясни, че ръката, държаща кутията, е тази на Едуардс, като написа „Публикувах това, защото ноктите му са толкова готини“. Тя също така се обърна към феновете си, като написа с главни букви: „Искам да ви изпратя любовта си. Преминахме през сълзи на тъга и радост.“ Изглежда този скъп подарък е бил емоционален момент за двойката и това подхранва още повече слуховете, че Шер е сгодена.

Изпълнителката на „Believe“ потвърди връзката си миналия месец, като сподели снимка на Едуардс. В отговор на въпросите на феновете певицата обясни, че тя и Едуардс са се запознали по време на Седмицата на модата в Париж, която се проведе от края на септември до началото на октомври и по време на която Шер се разходи по модния подиум, закривайки шоуто на Balmain пролет/лято 2023.

Шер по котешката пътека за Седмицата на модата в Париж

Звездата говори за половинката си в скорошното си участие в The Kelly Clarkson Show, където каза, че няма никакъв проблем с разликата във възрастта им от цели 40 години.

„На теория е някак нелепо. Но в реалния живот се разбираме чудесно“, каза тя. „Не придавам на мъжете качества, които не заслужават, но той е много мил, много е умен, много е талантлив и е наистина забавен. И мисля, че е доста красив.“

„Ако не бях се срещала по-млади мъже в живота си, никога нямаше да имам гадже, защото по-възрастните мъже просто не ме харесваха толкова много“, добави тя. „Имах няколко гаджета, които бяха около моята възраст, но те просто не ме харесваха по някаква причина. Може би по-младите мъже не се интересуват дали си забавна, скандална, искаш да правиш глупави неща и имаш силна личност. Не се отказвам от личността си заради никого."


Певицата вече е била женена два пъти - веднъж за дуетната си половинка Сони Боно (1964 до 1975) и веднъж за певеца Грег Алман (от 1975 до 1979).

Стилът на Шер след 70

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти