С 40 години по-млад, но се държи с нея като с кралица: Шер потвърди, че има нова любов

Шер е щастлива да признае, че има нов мъж до себе си - 36-годишния музикален продуцент Александър Едуардс.

Слуховете за връзката им започнаха по-рано през ноември, когато 76-годишната звезда беше забелязана в компанията му. Впоследствие Шер потвърди информацията в Twitter, публикувайки снимка на продуцента с надпис: „Александър ♥️“.

За радост на феновете, музикалната легенда отговори на въпросите им под поста. Певицата сподели, че тя и Едуардс са се запознали по време на Седмицата на модата в Париж, която се проведе между края на септември и началото на октомври. Тогава Шер се появи, за да дефилира и закрие шоуто на Balmain, с което модната къща представи колекцията си за пролет/лято 2023.

Шер по котешката пътека за Седмицата на модата в Париж

Дано се отнася с теб като с кралица, каквато си“, пише един последовател на певицата, а тя потвърждава с емотикон: „Като 👑“.

Когато един потребител изразява надежда, че Едуардс не се интересува само от славата на изпълнителката и няма да я нарани, Шер отговаря: „Както всички знаем … НЕ СЪМ ВЧЕРАШНА, и това, което знам със сигурност е, че няма гаранции. Всеки път, когато правите избор, рискувате. Винаги съм рискувала... Това СЪМ АЗ.“

Що се отнася до разликата във възрастта им от 40 години, за звездата това не е проблем. „Любовта не познава математика“, пише още тя.

„Не ни защитавам. Хейтърите ще мразят... Няма значение, че сме щастливи и не притесняваме никого“, допълва тя по-късно в Twitter.

Шер е имала поредица от известни партньори през годините, като се е омъжвала два пъти, припомнят от Harper’s Bazaar. Първият ѝ брак е с певеца Сони Боно (от 1964 до 1975 г.), а след това с музиканта Грег Алман (от 1975 до 1979 г.).

Стилът на Шер след 70

След като дни по-рано беше забелязана с Александър Едуардс в Лос Анджелис, в понеделник вечер Шер се появи в Ню Йорк, за да присъства на наградите на Съвета на американските модни дизайнери. Звездата се появи с черна кожена рокля на Chrome Hearts - интерпретация на класическото рокерско яке, което преминава в дълга пола с цепка. Вижте снимки в галерията тук:

Шер е секси в черна кожена рокля на наградите на Съвета на американските модни дизайнери (CFDA)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти