В съвсем нова посока: Какво се случва днес с адреналинката Жана? (СНИМКИ)

"Толкова хубави спомени и толкова хубаво време. Това беше моята първа среща с телевизията и ще остане завинаги първа и единствена. Въпреки че след това продължих доста дълго да работя като телевизионен водещ, днес вече съм, освен майка, също и завършил нутрициолог. Съвсем в различна посока се развивам." Това разказа в предаването ,,На кафе“ по NOVA бившата адреналинка Жана относно преживяванията си в предаването ,,Господари на ефира“.

,,Любовта ми към телевизията стои, но исках да обърна внимание на една друга моя страст -здравословния начин на живот, здравословното хранене. Откакто станах майка започнах да се интересувам страшно много, да чета по цял ден. Как да направя най-доброто за децата си, най-доброто за себе си, за здравето“, допълни бившата адреналинка.

Ето какъв е животът на адреналинката Жана днес

Тя споделя, че като един човек, който практикува това повече от 15 години, се е убедила, че трябва наистина да го завърши и да го практикува: ,,В момента, в който започнах да го уча, си казах, че това е моето. Правя го с огромна любов, отдаденост. Даже на моменти прекалявам и времето, което трябва да прекарвам с децата си, го прекарвам в четене и в учене.“

,,Най-много ме усмихва да видя, че човек, дошъл при мен с някакъв проблем, след работата ни заедно, няма значение дали е месец, половин година или една година, се усмихне“, разказва Жана.

Допълни, че природата е другото, което със сигурност връща усмивката ѝ, колкото и да ѝ е препушил мозъкът от четене и от учене: ,,Това е една професия, в която, както всички останали доктори, цял живот учиш. Ние толкова много се променяме и света около нас съответно, че няма как. Обаче, когато усетя, че нещата са минали границата, хващам си чантичката и якенцето и заминавам в гора“

,,Щастливка съм, че живея на много кратко разстояние от природата и мога много често да бъда там. Когато чуя шума на реката и когато съм аз сама в цялата гора, просто се чувствам вълшебно. Това ме презарежда - поглеждам небето, поглеждам слънцето, звучи толкова елементарно. Хора, опитайте го, моля Ви се!“, допълни адреналинката.

Вижте пълното видео и коментарите на панелистите от ,,На кафе“ по NOVA във видеото по-горе!

Ако сте пропуснали да разгледате любопитните снимки на Жана, влезте в нашата галерия:

Ето какъв е животът на адреналинката Жана днес

 

Още материали от ,,На кафе":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти