В новия филм: Ще отслабва ли отново Бриджит Джоунс?

В ефира на ,,На кафе“ по NOVA гост панелистът Наталия Мазгарева, която е и главен редактор на Edna.bg, отвори темата за предстоящия четвърти филм от поредицата за Бриджит Джоунс. В него манията на героинята да отслабне ще бъде на заден план.

Смята се, че за първи път Рене Зелуегър няма да се тревожи за килограми, свързани с ролята. Това е решено след протести, че може да окаже лошо влияние върху зрителите. Тя се занимава със зумба и тъй като живее здравословно, вече няма да се паникьосва щом качи килограм или два, както е било преди.

Зелуегър напълнява два пъти, за да изиграе Бриджит - веднъж през 2001 г. за „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и отново през 2004 г. за продължението „На ръба на разума“, преди персонажът й да достигне „идеалното си тегло“ в третия филм, макар и за кратко преди да забременее.

Актрисата признава, че се е борила да качи килограми за ролята и споделя, че е приемала над 4000 калории на ден, за да постигне целта.

Във втората част на филма виждаме дори повече от загрижеността на Бриджит относно нейното тегло, което е изрично свързано с търсенето на партньор.

През 2016 г. Зелуегър разкри, че макар да е искала да наддаде на тегло за третия филм, идеята е била отхвърлена от режисьорите. Тя обяснява, че сценаристите са искали да покажат, че героинята й на екрана е „постигнала идеалното тегло“.

Как да отговориш като Бриджит Джоунс на въпроса "Защо все още си необвързана?"

Какво коментираха панелистите от ,,На кафе“, вижте във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти