Рене Зелуегър подготвя тайна сватба и сияе до децата на годеника си

След 2-годишна връзка 54-годишната актриса Рене Зелуегър изглежда е готова да се омъжи за своя приятел – 44-годишния британски телевизионен водещ Ант Анстед.

Въпреки че новината не е обявена официално, близки до звездата от „Дневниците на Бриджит Джоунс“ издадоха, че двойката подготвя скромна сватба. А слуховете, че Рене и Ант са годеници, се появиха още миналата година.

рене зелуегър
Снимка: Getty

Приятел, близък до актрисата, каза пред The Sun: „Рене и Ант пазят плановете си в невероятна поверителност, не планират голямо публично съобщение.“

Според източника Рене е споделила само с най-близките си за организирането на сватбата, която ще бъде в най-тесен кръг. „Връзката ѝ с Ант е супер силна, те са лудо влюбени и нямат търпение да се оженят“, добавя той.

Рене има един брак зад гърба си. Тя се омъжи за кънтри музиканта Кени Чесни през 2005 г., но двамата се разделиха след само четири месеца. След бързия развод има връзка с китариста Дойл Брамхол II от 2012 г. до 2019 г.

Освен това актрисата е била романтично свързана и с колегите си Брадли Купър и Джим Кери. От никоя от връзките си Рене няма деца, но тези дни тя показа, че е готова да бъде отдадена мащеха на тези на бъдещия си съпруг.

Нейният избраник Ант Анстед е бил женен два пъти и е баща на три деца. От първия си брак той има син и дъщеря в тийнейджърска възрасст, а от втория, който приключи през 2021 г., има още едно 4-годишно дете.

рене зелуегър
Снимка: Getty

Връзката му с Рене започва през септември 2021 г. Двамата се запознават, докато работят заедно по шоуто му „Discovery+ Celebrity IOU Joyride“ през април същата година.

През уикенда двойката присъства на Фестивала на скоростта в Гудууд. Рене изглеждаше зашеметяващо и много щастлива, позирайки в красива златна рокля до Ант и неговите деца – сина му Арчи, на 16, и дъщеря му Амели, на 19.

Фактът, че Рене прекарва време с децата на своя любим, е още едно доказателство, че връзката ѝ с Арт се задълбочава и явно двамата са готови за следваща стъпка.

Още звездни годежи: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти