Любовта ѝ отива: Адел се сгоди за приятеля си Рич Пол?

Адел се сгоди за приятеля си Рич Пол?
Снимка:

Адел е на върха в последно време - не само в професионален план, но и в личен. Певицата събира милиони фенове на концертите си в култовия "Колизеум" на Сизър Палас в Лас Вегас, които стартираха в края на миналата година, докато сърцето ѝ прелива от любов към нейния партньор - спортния агент Рич Пол.

Пръстен с голям диамант, който беше забелязан на безименния пръст на 34-годишната певица по време на последното ѝ шоу в Лас Вегас, подхрани слуховете, че тя и нейният любим вече са сгодени, съобщи Daily Mail. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪐 (@adelerichpaul)

Приближени до двойката издават, че Адел и Рич планират да вдигнат сватба това лято – две години, след като официално обявиха връзката си.

Първите слухове за щастливата новина бяха разпространени от сайта Deux Moi, който каза, че твърденията идват от „много надежден източник“.

Смята се, че Адел и Рич са започнали да се срещат през лятото на 2021 г. и са се преместили да живеят един при друг през май миналата година. Тогава певицата сподели техни снимки пред новия им дом - бивша собственост на Силвестър Сталоун.

Адел триумфира на наградите „Брит“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти