Адел за най-трудния си период: „Ходех на терапия по 5 пъти на ден“

Адел призна, че е решила да се погрижи за менталното си здраве. По време на концерта си в Лас Вегас в петък певицата реши да бъде искрена със своите фенове, като разкри, че след няколкогодишно прекъсване отново е тръгнала на терапия.

Тя си спомни предишния период в живота си, когато е усетила, че има нужда от помощ – след раздялата с бившия си съпруг Саймън Конецки. Двойката, която има 10-годишен син, се разведе през 2019 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Преди, догато преминавах през развода си, посещавах по пет терапевтични сесии на ден“, призна Адел през смях на феновете. Тя добави, че с времето е прекратила терапията, защото е усетила, че е спряла да носи отговорност за собствените си думи и действия.

Относно сегашното си състояние, Адел бе искрена със своята публика:

„Сега обаче отново ходя на терапия, защото искам да съм сигурна, че се усъвършенствам всяка седмица и че ви давам всичко!“

Адел сподели, че по време на последната ѝ терапевтична сесия основната тема е бил стресът, който изпитва при изпълнения на живо.

„Обичам да правя музика, но има нещо в изпълненията на живо, което всъщност ме плаши и обикновено ме изпълва с ужас“, каза тя. „Ето защо не съм много пътуващ артист. Направих го последния път, за да докажа, че съм способна да го направя.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел обясни, че често сама оказва твърде голям натиск върху себе си в опити да бъде "перфектна", признавайки, че това е причината, поради която е отложила първоначалното си шоу в края на януари. Нов крайна сметка тя осъзнала, че е „просто човек“.

Все пак тя добави, че се чувства комфортно в прочутия "Колизеум" на Сизър Палас, където между ноември и март, 2023 г. ѝ предстои да изнесе общо 34 концерта.

„Общуването с публиката всеки уикенд е истинско – затова съм по-щастлива от всякога.“

В края на ноември, преди началото на концертите в Лас Вегас, Адел призна, че се чувства „страшно емоционална, невероятно нервна“, но и „много развълнувана“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Тогава носителката на Грами призна, че винаги се страхува преди концерти, но приема това за нещо положително, защото то значи, че не ѝ е безразлично как ще се представи и иска да свърши работата си по най-добрия начин.

Дебютният уикенд на Адел в Лас Вегас бе на 18 и 19 ноември, като шоуто бе посетено от над 4000 души. Още с първия си концерт британската певица грабна сърцата на публиката, a пресата го описа като спиращо дъха, елегантно и грандиозно.

Незабравимите моменти от бляскавия концерт на Адел в Ел Ей и интервюто ѝ с Опра Уинфри

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти