Адел, която не отслабва за отмъщение: „Хората обичат да изобразяват разведената жена като превъртяла“

Адел
Снимка: Steven Meisel for Vogue UK

В новите си интервюта за американския и британския Vogue Адел разбива някои митове, появили се около нея по време на няколгогодишното ѝ отсъствие от музиката.

По-уверена от всякога: Адел зашеметява в две фотосесии за Vogue

По време на паузата в кариерата си певицата се раздели със своя съпруг Саймък Конеки, от когото има син на име Анджело, роден през 2012 г. Сега 33-годишната изпълнителка споделя пред Vogue, че не е имало конкретно събитие, довело до развода ѝ, но въпреки това се е почувствала „засрамена“, че бракът ѝ не е провървял.

Вижте снимки от новите фотосесии на Адел за Vogue тук >>>

„Като жени сме приучени да продължаваме да се опитваме, било то дори от филмите, които гледахме, когато бяхме малки“, обяснява тя. „Това разби сърцето ми, но към момента го намирам за интересно. Как ни е втълпено да преглъщаме. Е, това може да върви по дяволите!“

По думите на певицата мълчанието около раздялата е поддържано „много дълго“ заради сина на двойката. Адел признава, че решението да се разведе все още ѝ тежи много, що се отнася до това как Анджело е засегнат от нея. Тя обаче се надява новата ѝ музика да му помогне да разбере ситуацията, когато порасне.

„Синът ми има много въпроси. Наистина добри въпроси, много невинни въпроси, на които просто нямам отговор“, признава тя. „Защо все още не можете да живеете заедно?“ Просто имах чувството, че искам да му обясня чрез този нов албум, когато стане на двадесет или тридесет години, коя съм и защо доброволно избрах да разглобя целия му живот в преследване на собственото си щастие. Това понякога го е правил много нещастен. И това за мен е истинска рана, която не знам дали някога ще успея да излекувам.“

Вижте снимки от новите фотосесии на Адел за Vogue тук >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел подчертава, че загубата на килограми не е била предприета заради никого, освен за нея самата - и определено не заради развода ѝ със Саймън Конеки.

„Трябваше да се пристрастя към нещо, за да си съвзема ума“, казва тя. „Можеше да е плетене, но не беше. Хората са шокирани, защото не споделих своя „извървян път“, обяснява още Адел за отслабването.

„Те са свикнали всичко да бъде документирано в Instagram и повечето на моето място биха се сдобили с договор с диетична марка. На мен изобщо не ми пукаше. Направих го за себе си, а не за някой друг. Така че защо изобщо да го споделям? Не го намирам за удивително. Това е моето тяло.“

Вижте снимки от новите фотосесии на Адел за Vogue тук >>> 

Певицата не крие раздразнението си от спекулациите, които отразяват предразсъдъците на обществото спрямо разведените жени.

„И също така, цялото това нещо като с „тяло за отмъщение“...(...). Това е нелепо. Мисля, че хората обичат да изобразяват разведената жена като излизаща извън контрол, например: „О, тя сигурно е превъртяла. Трябва да е решила, че иска да бъде развратница.“ Защото какво е жена без съпруг? Това са глупости.“

Най-страхотните мисли на Адел

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти