„Те ме спасиха“: Адел с откровения за бившия си съпруг и детето им пред Опра Уинфри

Адел отпразнува предстоящия си албум “30” с впечатляващ концерт, заснет от CBS, и интервю с Опра Уинфри.

Специалната телевизионна продукция “Adele One Night Only”, излъчена в неделя, съчетава изпълнения на живо пред Обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис и кадри от разговор с популярната токшоу водеща.

Вижте снимки от изисканото събитие “Adele One Night Only” и интервюто с Опра Уинфри в галерията тук >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

В разговора си с Уинфри Адел бе както винаги откровена за личния си живот, вдъхновил новата ѝ музика. Интервюто не подмина раздялата на певицата с бившия ѝ съпруг Саймън Конеки, към когото обаче тя изпитва единствено топли чувства.

„Мисля, че Саймън вероятно спаси живота ми, честно казано“, признава Адел. „Той дойде в такъв момент, когато никой друг не би могъл да ми даде стабилността, която той и Анджело ми дадоха“, коментира тя и за вече 9-годишния им син.

„Особено по това време бях толкова млада и просто мисля, че щях да се изгубя във всичко това“, казва тя, имайки предвид бързо сполетялата я слава. „Бих могла лесно да тръгна по някои заплетени пътища, нали знаеш? И да се самоунищожавам, понеже всичко това ми е дошло вповече.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

„Той се появи и беше стабилен. Най-стабилният човек, когото съм имала в живота в онзи момент. Дори сега бих му поверила живота си“, продължи тя, наричайки още Конеки и техния син Анджело са „ангели, изпратени към мен“.

По думите на Адел най-трудната част от развода ѝ са били разясненията пред нейното дете.

„Да се опитам да обясня на 6-годишно дете „Обичам баща ти, но не съм влюбена в него“, е нещо, което няма никакви логика за него“, казва тя и добавя: „Имаше толкова много отговори, които просто не можех да му дам, защото в действителност няма такива, които той да може да разбере“.

Запитана за новата си връзка със спортния агент Рич Пол, Адел разказва: „Той е изключително забавен и много умен. Много, много умен. Невероятно е да го гледаш как прави това, което прави“, споделя тя. Певицата обяснява още, че това е първата връзка, по време на която „обича себе си и е отворена да обича и бъде обичана от някой друг“.

Вижте снимки от изисканото събитие “Adele One Night Only” и интервюто с Опра Уинфри в галерията тук >>>

На въпроса дали личното ѝ щастие ще я предразполага да създава още трогателни песни, Адел простичко отговоря: „Надявам се“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти