Внимавай какво си пожелаваш: Какво е общото между Адел и принцеса Даяна?

Нека си признаем, всяка жена режисира в главата си една и съща сцена, след като е зарязана от мъжа, когото обича - как се появява по-самоуверена и привлекателна отвсякога пред изумения поглед на бившия, който осъзнава с непростимо закъснение какво е изпуснал.  

Неслучайно малката черна рокля на принцеса Даяна остава една от най-емблематичните визии (в гардероба ѝ, а може би и в модната история?). Облича я на светско събитие през юни 1994-та, а изборът ѝ никак не е случаен. В същия ден е излъчено интервю с принц Чарлз в национален ефир, в което той признава, че има любовница. По това време двамата са разделени, но разводът все още не е официализиран.

Съвсем основателно тази дреха е известна като "the revenge dress" (роклята на отмъщението) и е призната за една от най-стратегическите визии на всички времена.

Е, в този ден Лейди Ди сбъдва мечтата на всяка жена с разбито сърце - да събере всички погледи и да разбие на пух и прах съмнението, че не притежава необходимите качества да задържи собствения си съпруг.

Защо ви разказваме всичко това и какво общо има Адел? Продължавайте да скролвате.

След като сподели снимка от своя 32-ри рожден ден, на която е видимо отслабнала, Адел удиви света с новия си външен вид

Междувременно личният ѝ треньор сподели в социалните мрежи, че целта на Адел никога не е била да отслабне, а да започне по-здравословен живот. Вижте повече ТУК >>>

„Когато с Адел започнахме пътя си заедно, никога не ставаше въпрос за кльощавост. Ставаше дума за оздравяване. Особено след бременност и след операция. Когато „25“ излезе и турнето беше обявено, трябваше да се подготвим за изтощителен 13-месечен график.”

адел
Снимка: Getty

Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки през април миналата година – двамата бяха заедно 7 години, сключиха тайно брак през 2017 и имат 7-годишен син Анджело Адкинс.

Не искаме да сглобяваме непотвърдени хипотези за развода им. Затова ще кажем само едно - когато edna жена решава да предприеме такива радикални промени в начина си на живот веднага след раздялата, очевидно се опитва да се отърси от токсична връзка, която е навредила на нейната самооценка.

Още лятото на 2019 г. стана ясно, че Адел се е заела сериозно с тренировки. Тогава близък до звездата сподели, че изпълнителката на Hello започнала да ходи на пилатес, който я кара да се чувства прекрасно. Звездата е успяла да свали близо 20 кг, пише "Мирър" (Mirror) с тренировките, но и с доста здравословен начин на хранене. 

Адел
Снимка: Getty

Някои от почитателите на певицата я хвалят, но други се притесняват и се надяват зад промяната да няма здравословен проблем. А нестихващите вълни от внимание, които получава, не я карат да се чувства никак добре.

От Daily Mail твърдят, че Адел се притеснява от реакциите към нейната драстична промяна. Дори да изглежда по-добре отвсякога, тя все още не се чувства напълно комфортно в кожата си и продължава да страда от липса на самочувствие.

"Тя не може да повярва, че изглежда толкова добре, колкото твърдят хората. Все още е шокирана, когато се види в огледалото. Но наистина се забавлява, когато пазарува нови дрехи", споделят източници.  

Адел
Снимка: Getty

Макар винаги да сме харесвали Адел във всеки един неин период заради страхотния ѝ глас, чувство за хумор и харизматично излъчване, няма как да отречем, че в момента певицата изглежда невероятно.

Адел трябва да бъде горда със себе си. Не защото сега е по-близо до съвременните стандарти за красота, а защото предприе онова "пътуване към себе си", за което Блага Димитрова ни вдъхнови преди време. Започна да прави все по-бързи и сигурни крачки към своята по-добра версия, към по-здравословния начин на живот и във физически, и в ментален аспект.

Какво е общото между Адел и принцеса Даяна ли? Това, което свързва всички силни жени - жажда за самоусъвършенстване, увереност отвъд социалния статус и красота отвъд стандартите.

Най-страхотните мисли на Адел

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти